– Velsignelse dersom Abbas går av

– Dersom PA-president Mahmoud Abbas leverer inn nøklene og går av, vil det ikke utgjøre en trussel, det vil være en velsignelse, sa Israels utenriksminister Avigdor Lieberman mandag.

Lieberman mener Abbas er “det største hinderet” for stabilitet i regionen. – Samme hvem som kommer etter Abbas, vil han være bedre for Israel. Dersom Abbas forsvinner, kan det være en sjanse for å fornye fredsprosessen, sa Lieberman. Utenriksministeren påpekte at det er mange palestinere som Israel kan holde dialog med. – Det er ikke mangel på palestinere som studerte i Vesten, utdannede mennesker med vestlige verdier som vi kan snakke med, sa Lieberman.

Forrige artikkelMye post til Gilad Shalit
Neste artikkelIDF-offiser arrestert for narkohandel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -