– Velsignelse dersom Abbas går av

- Dersom PA-president Mahmoud Abbas leverer inn nøklene og går av, vil det ikke utgjøre en trussel, det vil være en velsignelse, sa Israels utenriksminister Avigdor Lieberman mandag.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Lieberman mener Abbas er “det største hinderet” for stabilitet i regionen. – Samme hvem som kommer etter Abbas, vil han være bedre for Israel. Dersom Abbas forsvinner, kan det være en sjanse for å fornye fredsprosessen, sa Lieberman. Utenriksministeren påpekte at det er mange palestinere som Israel kan holde dialog med. – Det er ikke mangel på palestinere som studerte i Vesten, utdannede mennesker med vestlige verdier som vi kan snakke med, sa Lieberman.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMye post til Gilad Shalit
Neste artikkelIDF-offiser arrestert for narkohandel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise