PA avviser press, vil inn i UNESCO

Palestinerne har søkt om fullt medlemskap i FN-organet UNESCO og vil gå videre med disse planene, på tross av politisk press fra EU og USA.

Washington vil trolig trekke tilbake store deler av pengebidragene til organisasjonen, dersom søknaden blir godkjent. En amerikansk lov gjør det ulovlig å støtte et FN-organ som anerkjenner en PA-stat, uten at den har kommet på plass gjennom forhandlinger med Israel, forklarer Ha’aretz. Avstemningen rundt medlemskap for “Palestina” vil trolig bli gjennomført mandag eller tirsdag på generalforsamlingen til UNESCO.

 
Forrige artikkel– Våpenhvileløfter må følges opp på bakken
Neste artikkelTo terrorister drept i IAF-aksjon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no