PA avviser press, vil inn i UNESCO

Palestinerne har søkt om fullt medlemskap i FN-organet UNESCO og vil gå videre med disse planene, på tross av politisk press fra EU og USA.

Washington vil trolig trekke tilbake store deler av pengebidragene til organisasjonen, dersom søknaden blir godkjent. En amerikansk lov gjør det ulovlig å støtte et FN-organ som anerkjenner en PA-stat, uten at den har kommet på plass gjennom forhandlinger med Israel, forklarer Ha’aretz. Avstemningen rundt medlemskap for “Palestina” vil trolig bli gjennomført mandag eller tirsdag på generalforsamlingen til UNESCO.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise