Abbas-representant lovpriste Shalit-kidnappere

Fatahs sentralkomitémedlem Jibril Rajoub talte nylig på vegne av PA-president Mahmoud Abbas under en seremoni til ære for de frigjorte fangene i utvekslingsavtalen med Israel. Han lovpriste Hamas for kidnappingen av den israelske soldaten Gilad Shalit, rapporterer Palestinian Media Watch.

– Jeg sier på vegne av Fatah-bevegelsen: Vi ærer dem som gravde tunnelen [som ble brukt i angrepet hvor Gilad ble tatt som gissel]; vi ærer dem som arresterte fangen og ærer dem som voktet ham inntil avtalen var på plass, uttalte Rajoub. Abbas selv lovpriste de frigjorte fangene da han hilste på hver og en av dem på en seremoni i Ramallah i oktober. Han kalte de gjenværende fangene “hellige for oss og vi må ære dem”. Mange av de palestinske fangene som ble frigjort i fangeutvekslingen, samt av dem som er igjen i de israelske fengslene, har til sammen drept hundrevis av sivile israelere i ulike terrorangrep.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise