Abbas-representant lovpriste Shalit-kidnappere

Fatahs sentralkomitémedlem Jibril Rajoub talte nylig på vegne av PA-president Mahmoud Abbas under en seremoni til ære for de frigjorte fangene i utvekslingsavtalen med Israel. Han lovpriste Hamas for kidnappingen av den israelske soldaten Gilad Shalit, rapporterer Palestinian Media Watch.

– Jeg sier på vegne av Fatah-bevegelsen: Vi ærer dem som gravde tunnelen [som ble brukt i angrepet hvor Gilad ble tatt som gissel]; vi ærer dem som arresterte fangen og ærer dem som voktet ham inntil avtalen var på plass, uttalte Rajoub. Abbas selv lovpriste de frigjorte fangene da han hilste på hver og en av dem på en seremoni i Ramallah i oktober. Han kalte de gjenværende fangene “hellige for oss og vi må ære dem”. Mange av de palestinske fangene som ble frigjort i fangeutvekslingen, samt av dem som er igjen i de israelske fengslene, har til sammen drept hundrevis av sivile israelere i ulike terrorangrep.

Forrige artikkel– Iran forberedt på krig
Neste artikkelIDF forbereder seg til flåtens ankomst
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no