Storbritannia støtter ikke “Palestina” i FN

– I likhet med Frankrike, og i konsultasjon med vår europeiske partnere, kommer Storbritannia til å avstå dersom det blir avstemning om å gi fullt palestinsk medlemskap i FN, varslet Storbritannias utenriksminister William Hague onsdag.

– Vi reserverer retten til å anerkjenne en palestinsk stat bilateralt på et tidspunkt som vi selv velger og når det best kan bidra til fred, la Hague til. Palestinerne trenger 9 av 15 stemmer for å få godkjent søknad om fullt medlemskap i FN. Skulle palestinerne ha nådd dette stemmetallet, ville det likevel hatt liten effekt, fordi USA har varslet veto. – Det er klart nå, på grunn av amerikanernes mottiltak og store innblanding, at vi ikke kommer til å få disse ni stemmene, sier PAs utenriksminister Riad Malki.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise