Storbritannia støtter ikke “Palestina” i FN

– I likhet med Frankrike, og i konsultasjon med vår europeiske partnere, kommer Storbritannia til å avstå dersom det blir avstemning om å gi fullt palestinsk medlemskap i FN, varslet Storbritannias utenriksminister William Hague onsdag.

– Vi reserverer retten til å anerkjenne en palestinsk stat bilateralt på et tidspunkt som vi selv velger og når det best kan bidra til fred, la Hague til. Palestinerne trenger 9 av 15 stemmer for å få godkjent søknad om fullt medlemskap i FN. Skulle palestinerne ha nådd dette stemmetallet, ville det likevel hatt liten effekt, fordi USA har varslet veto. – Det er klart nå, på grunn av amerikanernes mottiltak og store innblanding, at vi ikke kommer til å få disse ni stemmene, sier PAs utenriksminister Riad Malki.

Forrige artikkelBarak: – Toppen av panikkspredning
Neste artikkelHøyesterett fastholder voldtektsdom mot Katsav
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.