PA: – Vi kan være på vei mot vold og anarki

Regionen kan være på vei mot "vold og anarki" etter at palestinernes forsøk på medlemsstatus i FN slo feil, advarer en tjenestemann i de palestinske selvstyremyndighetene.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Jerusalem Post opplyser ikke mer om kilden. – De amerikanske, britiske og franske lederne er hyklere og løgnere. De er ikke noe bedre enn [statsminister Benjamin] Netanyahu, sier palestineren. Det er uklart om palestinerne nå vil gå til FNs sikkerhetsråd for å få observatørstatus i FN. Det vil gi dem de facto internasjonal anerkjennelse som en stat, men med veldig begrensede rettigheter. Et annet alternativ for PLO er å avvikle de palestinske selvstyremyndighetene.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise