Fayyad kastes som statsminister i Hamas-Fatah avtale

Fatah har bøyd av for Hamas-kravet om å fjerne PA-statsminister Salam Fayyad. PA-president Mahmoud Abbas og Hamas-statsminister på Gaza, Khaled Mashaal, har også kommet til enighet om å utlyse nytt parlaments- og presidentvalg i mai 2012.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Som en følge av avtalen vil en samlingsregjering stables på beina. I den forbindelse får ikke lenger statsminister Salam Fayyad, som er svært populær internasjonalt for sine reformer på Vestbredden, lede den palestinske regjeringen. Abbas har ønsket å beholde Fayyad som statsminister for å sikre at pengeoverføringene fra USA og Israel vedvarer, men har møtt kraftig motstand fra Hamas. Til slutt måtte han gi etter for dette kravet.

Forrige artikkelKatsav et “vrak”, men vil ikke ta selvmord
Neste artikkelShin Bet arresterte to terrorceller på Vestbredden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -