PA vil ha penger i bytte mot FN-stans

De palestinske myndighetene skal ha tilbudt USA en avtale: Dersom PA stanser alle forsøk på å bli medlem av ulike FN-organer fram til utgangen av januar, må USA og Israel fortsette overføringen av pengene de har blitt tilgodesett.

Ifølge Ha’aretz møtte statsminister Benjamin Netanyahus utsending Isaac Molho representanter fra Obama-administrasjonen i London tirsdag for å diskutere forslaget. Amerikanerne skal være svært positive til forslaget, mens man er uenige innad i den israelske regjeringen.

Forrige artikkelHøyreekstremt parti kan få plass i gresk regjering
Neste artikkelIndonesiske leger i Israel for å lære
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no