Suha Arafat: – Jeg stjal ikke fra “Palestina”

Enken til den avdøde PA-presidenten Yasser Arafat er blitt beskyldt for å sitte på milliarder av kroner som hennes ektemann ranet til seg fra bistandsmidler.

I et intervju med en egyptisk journalist benekter Suha Arafat disse anklagene og påstår at hun aldri “stjal fra staten Palestina”.
– Etter å ha arbeidet for Palestina i 50 år, fortjener ikke Arafat å kunne bygge en lekeplass for sin datter i Tunisia? Jeg skammer meg ikke over det, men andre kom og tok over. Det er den eneste investeringen han gjorde for Zahwa og jeg har papirer som beviser det. Han kjøpte henne ikke smykker eller bygget fabrikker til henne. Bare en liten lekeplass i Tunisia. Jeg har ingenting å skjule. Yasser Arafat er den som bestemte at lekeplassen skulle bygges, hevdet enken.
Forrige artikkelIsrael signerer ny vannavtale
Neste artikkelSkapte kjønnsceller av bakterieceller
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no