Suha Arafat: – Jeg stjal ikke fra “Palestina”

I et intervju med en egyptisk journalist benekter Suha Arafat disse anklagene og påstår at hun aldri “stjal fra staten Palestina”.
– Etter å ha arbeidet for Palestina i 50 år, fortjener ikke Arafat å kunne bygge en lekeplass for sin datter i Tunisia? Jeg skammer meg ikke over det, men andre kom og tok over. Det er den eneste investeringen han gjorde for Zahwa og jeg har papirer som beviser det. Han kjøpte henne ikke smykker eller bygget fabrikker til henne. Bare en liten lekeplass i Tunisia. Jeg har ingenting å skjule. Yasser Arafat er den som bestemte at lekeplassen skulle bygges, hevdet enken.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag