Israel holder fortsatt penger tilbake

Den israelske regjeringen vil fortsette å holde tilbake utbetaling av skattepenger til palestinske selvstyremyndigheter (PA)

Som en reaksjon på at Hamas og Fatah nå har bestemt seg for å etablere en samarbeidsregjering, velger regjeringen fortsatt å holde tilbake 650 millioner, sier regjeringskilder til Ha’aretz.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu er kjent som en motstander av pengefrysen, siden han frykter at sikkerhetssamarbeidet med PA vil ryke dersom de ikke kan utbetale lønninger. Det samme argumenter bruker sikkerhetstjenesten Shin Bet. Men Netanyahu har ikke lyktes med å overbevise flertallet i sikkerhetskabinettet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise