PA-minister framhevet terrorleder som rollemodell

PA-minister med ansvar for palestinske fanger i israelske fengsler, Issa Karake, hedret terrorlederen Ahmad Sa’adat på PA TV.

Issa Karake hedrer Ahmad Sa'adat. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)
Issa Karake hedrer Ahmad Sa'adat. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)

I november besøkte Issa Karake familien til Sa’adat sammen med et team fra PA TV, den offisielle tv-stasjonen til de palestinske selvstyremyndighetene. Foran kamera fortalte ministeren om sin beundring og kjærlighet til terroristen. Hyllesten ble sendt 14. november.

Her er noe av hva Karake sa:

“Jeg er veldig glad for å kunne være i hjemmet til Ahmad Sa’adat. For meg, representerer han en veldig stor verdi. Han er en leder og en lærer og en skole. Jeg hørte navnet Ahmad Sa’adat fra jeg var veldig liten. Han representerer noe symbolsk. Han representerer en menneskelig verdi og en kulturell verdi, og han er en rollemodell for oss. Når jeg er i hjemmet til Ahmad Sa’adat får jeg styrke, jeg får ny kraft.»

Den palestinske ministeren brukte også anledningen til å forbanne srael:

«Måtte Allah forbanne okkupasjonens far[Israel], og forbanne faren til Israels far, som kom til dette landet og som tvang oss til å betale denne prisen. Men fremtiden er vår, og seieren er vår, hvis Allah vil.»
Se klippet fra PA-TV (publisert med engelsk oversettelse av Palestinian Media Watch):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aRx2mzpsuI[/youtube]

Ahmad Sa’adat soner en dom på 30 år for å ha ledet terrororganisasjonen Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP). Han er også mistenkt for å ha planlegt drapet på den israelske turistministeren Rehavam Ze’evi i 2001.

 

Forrige artikkelBli bedre kjent med tre venner av Israel
Neste artikkelVil blåse liv i PLO med Hamas som nytt medlem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.