– Slutt å rettferdiggjøre terror

- Terroristens kriminelle handling fordømmes på det sterkeste, uttalte PA-statsminister Salam Fayyad onsdag. (Foto: palpics.info)
- Terroristens kriminelle handling fordømmes på det sterkeste, uttalte PA-statsminister Salam Fayyad onsdag. (Foto: palpics.info)

– Det er på tide at disse kriminelle [terrorister] slutter med å markedsføre sin terroraktivitet i Palestinas navn og slutter med å late som de står opp for rettighetene til palestinske barn, som kun ønsker å leve et normalt liv, sa PA-statsminister Salam Fayyad onsdag.

Uttalelsen kommer i sammenheng med terrorhandlingen mot den jødiske skolen i Toulouse og gjerningsmannen som for andre dag på rad blir holdt innesperret i sitt eget hus, omringet av fransk politi. Mohammed Merah hevder det var Israels angivelige “overgrep” mot palestinske barn som var årsaken til at han angrep skolen.

– Terroristens kriminelle handling fordømmes på det sterkeste av det palestinske folk og deres barn. Ingen palestinske barn kan akseptere en ugjerning som rammer uskyldige mennesker, sa Fayyad.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag