Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

PA-minister går av etter å ha kritisert internettsensur

Skjermdump fra maannews.net, hvor kommunikasjonsministerens avgang blir omtalt.
Skjermdump fra maannews.net, hvor kommunikasjonsministerens avgang blir omtalt.
PA har i stillhet innskrenket ytringsfriheten ved å blokkere internettsider som kritiserer president Mahmoud Abbas. Etter å har kritisert sensuren, må kommunikasjonsministeren gå av.

Kommunikasjonsministeren i de palestinske selvstyremyndighetene, Mashour Abu Daka, gikk av torsdag. Han sier han går av på grunn av personlige årsaker, men like før han sa opp, anklaget Abu Daka den palestinske statsadvokaten for å være involvert i, og å stå bak beslutningen om å blokkere en rekke internettsider, forteller Jerusalem Post.

Kilder i Ramallah sier til Jerusalem Post at Abu Daka ble sagt opp for å ha kritisert beslutningen om å blokkere internettsidene.

Abu Daka bekreftet at en rekke palestinske nettsider er blokkert av statsadvokaten Ahmed al-Mughni for å kritisere den palestinske presidenten, Mahmoud Abbas. Abu Daka anklaget også statsadvokaten offentlig for å «kneble ytringsfriheten» og sa at beslutningen om å blokkere nettsidene var ulovlig. PA har i stillhet innskrenket ytringsfriheten ved å blokkere nettsidene.

Abu Daka sier det har vært et «stort privilegium» å sitte i regjeringen, meddeler Ma’an nyhetsbyrå. Abu Daka kommer til å forlate stillingen sin 1. mai, sier offentlige tjenestemenn. De fortalte Ma’an nyhetsbyrå videre at Abu Daka har som intensjon å forlate politikken og å bruke mer tid til sine egne forretninger. Abu Daka ønsker ikke å kommentere saken.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart