Israel frigjør hundre lik av palestinske fanger

Etter forespørsel fra PA-president Mahmoud Abbas har statsminister Benjamin Netanyahu gått med på å utlevere lik av palestinere som døde mens de var i israelsk fangenskap.

Illustrasjon: Flickr.com
Illustrasjon: Flickr.com

Israels statsminister Benjamin Netanyahu bestemte seg mandag for å returnere likene etter hundre palestinske terrorister gravlagt i Israel til PA. Samtlige satt fengslet i israelske fengsler da de døde.

PA-president Mahmoud Abbas skal ha bedt Israel frigjøre likene da Netanyahus utsending, Yitzhak Molcho, lørdag var på offisielt besøk for å overlevere statsministerens fredsbrev.

– Vi håper dette vil øke tiltroen og hjelpe med å skape en fornyelse i den politiske prosessen med palestinerne, sier en offisiell israelsk kilde til Ha’aretz.

Forrige artikkelSultestreik i israelske fengsler avblåst
Neste artikkelNakba-markeringen i gang
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no