PA hyllet selvmordsbombere 31. mai

De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å hylle terrorister. Kontorsjef for PA-president Mahmoud Abbas sa 31. mai på PA TV: "O brødre (martyrer), sjelene deres svever nå over oss og sier til oss: Følg vår vei… "
PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene, ønsker seg
PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene, ønsker seg "elitegrupper" som de døde selvmordsbomberne, som vil ofre seg i kampen for "hver centimeter" av Palestina. (Skjermdump fra PA TV)

I forrige uke overførte Israel 91 lik av palestinske sikkerhetsfanger til palestinske selvstyremyndigheter, blant dem terrorister som var ansvarlig for å ta et stort antall israelske liv. Palestinian Media Watch lister opp tolv navn på terrorister som til sammen stod bak drap på 135 israelere.

Overføringen skulle være et tillitsvekkende tiltak fra Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Mahmoud Abbas. Likene hadde vært gravlagt i Israel, men ble gravd opp igjen før overføring.

Da de palestinske selvstyremyndighetene mottok likene, ga de dem en militær begravelse hvor de ble fremstilt som helter. Under denne seremonien deltok flere palestinske ledere, blant annet president Mahmoud Abbas og statsminister Salam Fayyad.

Alle de avdøde, inkludert mange selvmordsbombere som myrdet sivile israelere, ble presentert som heroiske og kategorisert som shahids (martyrer).

At de palestinske myndighetene fortsetter å kategorisere selvmordsbombere og andre terrorister som har drept sivile israelere som shahids (martyrer) indikerer at de ser drap på sivile israelere som en positiv islamsk handling.

Her er to taler som ble gitt under seremonien, oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch:

Kontorsjef hos Mahmoud Abbas, Tayeb Abd Al-Rahim:

«Våre martyrer er nå blant oss etter å ha vært i våre hjerter, i våre tanker, og i våre blodårer. Vi glemte dem ikke et øyeblikk, vi vil aldri glemme dem, og vi vil alltid forbli trofaste til deres løfte… O brødre [henvend til martyrene/ terroristene], sjelene deres svever nå over oss og sier til oss: ‘Følg vår vei, hold dere til forpliktelsen som påhviler oss og vi er sikre på at dere oppfyller denne forpliktelsen og går denne veien.’ Måtte Allah ha medlidenhet med deg og måtte Allah samle deg til Edens hage sammen med profetene, de rettferdige, og martyrene. «

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83erP1rMac0[/youtube]

 

PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene:

» I dag mottar vi denne elite-gruppen av martyrer. Vårt folk, ledet av det palestinske lederskap, ønsker disse martyrene velkommen med stor ære… Mens vi ledsager disse martyrene til himmelen, bør vi være glade: Ved Allah vilje, vil vi ha elitegrupper som disse blant oss, vi vil fortsatt ha et sjenerøst lederskap, og vi vil fortsatt ha et folk som aldri har spart og som aldri vil spare ofringen for dette velsignede landet, for dette hjemlandet, for Jerusalem og de hellige stedene, og for hver centimeter av dette rene landet av elskede Palestina. Ærede brødre, dette er en stor begivenhet: Sjelene til de edle martyrene innhyller oss, og deres sjeler forteller oss at vi skal følge deres vei. «

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iqk4iVubtBI[/youtube]

Begge talene ble vist på PA-TV 31. mai 2012.

Stephen M. Flatow kommenterer arrangementet i New York Post. Hans 20 år gamle datter Alisa ble drept i 1995 av en av terroristene som PA hyllet  31. mai.

Dette er nok et eksempel på dobbeltspillet til palestinske ledere. De tar avstand fra terror når de taler til Vesten på engelsk, men budskapet er noe helt annet når de taler på arabisk til sine egne. Få et dypere innblikk i dette dobbeltspillet ved å bestille boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise