PA TV glorifiserer terrorister som har drept over hundre sivile israelere

Palestinske terrorister blir igjen hyllet av de palestinske selvstyremyndighetene. På PAs offisielle TV-kanal ble palestinske terrorister omtalt som modige, mens det ble vist bilder av terrorister med blodet til et stort antall sivile israelere på samvittigheten.

Skjermdump fra musikkvideoen som er spilt på PA TV både i mai og juni. Teksting av Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra musikkvideoen som er spilt på PA TV både i mai og juni. Teksting av Palestinian Media Watch.

PA TV kringkastet to ganger i løpet av mai og juni måned en musikkvideo som hyllet palestinske terrorister som sitter i israelske fengsler. Videoen åpner med en tale fra palestinernes president Mahmoud Abbas der han oppfordrer til løslatelse av alle palestinske innsatte:

Abbas: “Vi vil ikke hvile før alle de innsatte er satt fri, og fengslene er tømt.”

Videoen går deretter over i sang og framhever syv spesifikke terrorister ved å vise bilder av dem. De som blir framhevet inkluderer terrorister som soner mange livstidsdommer for mord:

Ibrahim Hamed – Soner 45 livstidsdommer for planlegging av selvmordsangrep i Israel som drepte mer enn 60 sivile, inkludert selvmordsangrep på det hebraiske universitetet (9 drept), Cafe Moment (12 drept), Cafe Hillel (7 drept), Zion Square i Jerusalem (11 drept), blant flere.

Abbas Al-Sayid – Soner 35 livstidsdommer for planlegging av selvmordsbombing mot en jødisk påskefeiring i Netanya i 2002, hvor 30 Israelere ble drept. Han var også ansvarlig for en selvmordsbombing i Netanya i 2001 hvor 5 mennesker ble drept.

Yasser Abu Bakr – Ansvarlig for et terrorangrep i Netanya i 2002 hvor en ni måneder gammel baby og en voksen ble drept.

Nasser Awais – Soner 14 livstidsdommer for planlegging av terrorangrep hvor 13 sivile ble drept, inkludert et angrep mot en privat bat-mitzva feiring og drapet på en baby i 2002.

Fuad Al-Shubaki – Soner 20 år for sin rolle i Karin A affæren i 2002, hvor 50 tonn med ulovlige våpen som skulle til Fatahs væpnede styrker ble funnet om bord på skip.

Ahmad Sa’adat – Soner en dom på 30 år for å ha ledet Popular Front for the Liberation of Palestine, som er en terrorgruppe. Han har også blitt æret av PA TV tidligere for å ha planlagt drapet på en israelsk turistminister.

Marwan Barghouti – Soner fem livstidsdommer for planlegging av selvmordsangrep mot sivile.

Her hylles terroristene, kringkastet på PA TV 7. mai og 11. juni 2012:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UJ0ntN-OiPo[/youtube]

Bandet som produserte videoen, Alashekeen, ble kåret til et palestinsk nasjonal band av Abbas i 2010.

 

strong

Forrige artikkelPro-israelsk kurdisk redaktør forsvunnet
Neste artikkelViktige beslutninger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Andreas Fagerbakke hadde deltids arbeidspraksis i MIFF i ett år fra oktober 2011 til oktober 2012. I denne perioden skrev han også noen saker for miff.no.