PA TV glorifiserer terrorister som har drept over hundre sivile israelere

Palestinske terrorister blir igjen hyllet av de palestinske selvstyremyndighetene. På PAs offisielle TV-kanal ble palestinske terrorister omtalt som modige, mens det ble vist bilder av terrorister med blodet til et stort antall sivile israelere på samvittigheten.
Skjermdump fra musikkvideoen som er spilt på PA TV både i mai og juni. Teksting av Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra musikkvideoen som er spilt på PA TV både i mai og juni. Teksting av Palestinian Media Watch.

PA TV kringkastet to ganger i løpet av mai og juni måned en musikkvideo som hyllet palestinske terrorister som sitter i israelske fengsler. Videoen åpner med en tale fra palestinernes president Mahmoud Abbas der han oppfordrer til løslatelse av alle palestinske innsatte:

Abbas: «Vi vil ikke hvile før alle de innsatte er satt fri, og fengslene er tømt.»

Videoen går deretter over i sang og framhever syv spesifikke terrorister ved å vise bilder av dem. De som blir framhevet inkluderer terrorister som soner mange livstidsdommer for mord:

Ibrahim Hamed – Soner 45 livstidsdommer for planlegging av selvmordsangrep i Israel som drepte mer enn 60 sivile, inkludert selvmordsangrep på det hebraiske universitetet (9 drept), Cafe Moment (12 drept), Cafe Hillel (7 drept), Zion Square i Jerusalem (11 drept), blant flere.

Abbas Al-Sayid – Soner 35 livstidsdommer for planlegging av selvmordsbombing mot en jødisk påskefeiring i Netanya i 2002, hvor 30 Israelere ble drept. Han var også ansvarlig for en selvmordsbombing i Netanya i 2001 hvor 5 mennesker ble drept.

Yasser Abu Bakr – Ansvarlig for et terrorangrep i Netanya i 2002 hvor en ni måneder gammel baby og en voksen ble drept.

Nasser Awais – Soner 14 livstidsdommer for planlegging av terrorangrep hvor 13 sivile ble drept, inkludert et angrep mot en privat bat-mitzva feiring og drapet på en baby i 2002.

Fuad Al-Shubaki – Soner 20 år for sin rolle i Karin A affæren i 2002, hvor 50 tonn med ulovlige våpen som skulle til Fatahs væpnede styrker ble funnet om bord på skip.

Ahmad Sa’adat – Soner en dom på 30 år for å ha ledet Popular Front for the Liberation of Palestine, som er en terrorgruppe. Han har også blitt æret av PA TV tidligere for å ha planlagt drapet på en israelsk turistminister.

Marwan Barghouti – Soner fem livstidsdommer for planlegging av selvmordsangrep mot sivile.

Her hylles terroristene, kringkastet på PA TV 7. mai og 11. juni 2012:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UJ0ntN-OiPo[/youtube]

Bandet som produserte videoen, Alashekeen, ble kåret til et palestinsk nasjonal band av Abbas i 2010.

 

strong

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise