Palestinsk kunstner og PAs offisielle tv-kanal viser Israel som et monster

PA TV, den offisielle tv-kanalen til de palestinske selvstyremyndighetene, viste 13. juli frem Israel som et monster som spidder og spiser barn.

"Kunstverket" som ble vist på PA TV 13. juli 2012.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den palestinske programlederen begynner med å spørre kunstneren om et av maleriene hans som handlet om “den palestinske nasjonens problemer, slik som Gaza massakren “.  Maleriet er avbildet i topp av artikkelen.

Den palestinske kunstneren svarer at maleriet handlet om “Gaza massakren… og den sionistiske fiendens grusomhet og villskap.”

Maleriet viser et monster som spidder et barn på bajonetten sin og spiser dem en etter en. Nederst i høyre hjørnet er døde barn stablet opp for å bli spist og man kan også se to baby-monstre som spiser barn. De tre monstrene har alle på seg kippaer (tradisjonelt jødisk hodeplagg) med en davidstjerne på. Scenen foregår i monstrets underjordiske hi, under kaktuser som vokser på overflaten. En davidstjerne er også malt på låsen av hiet.

Se innslaget som ble vist på PA TV 13. juli 2012:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GcoS0TIy7B4[/youtube]

 

Forrige artikkelEgyptiske skuespillere reagerte med vold mot det de trodde var israelske journalister
Neste artikkelMIFF klager NTB inn for Pressens Faglige Utvalg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Andreas Fagerbakke hadde deltids arbeidspraksis i MIFF i ett år fra oktober 2011 til oktober 2012. I denne perioden skrev han også noen saker for miff.no.