Terrorist ansvarlig for 13 drap glorifisert i PA TVs musikkvideo

PA TV dedikerte nylig et program til Nasser Awais, en terrorist som står bak en rekke terrorangrep og som nå soner fjorten livstidsdommer i israelsk fengsel. Awais er blant annet ansvarlig for et terrorangrep mot gjester på en bat-mitzva feiring og for drap på en baby.

Gjennom hele programmet omtaler TV-verten Awais som en “heroisk kriger” eller en “heroisk fange”. I løpet av sendingen ble en kort musikkvideo vist til hans ære. Følgende ord dukket opp på skjermen da et bilde av Nasser Awais ble vist:

“Den heroiske fangen Nasser, arrestert 13. april 2002, dømt til 14 livstidsdommer, 50 år og 6 måneder. Gjennom din tålmodighet og utholdenhet har du vist det mest fremragende heltemot. Den heroiske fangen Nasser Awais, fra Balata flyktningeleir, Nablus, du ruver som de stødige fjell. ”

TV-innslaget oversatt fra engelsk:

TV-vert(PA TV):

“Vi dedikerer dette programmet til våre brødre, de innsatte, og selvfølgelig, til den heroiske krigeren, fangen Nasser Awais. Vi dedikerer også programmet til fangen Ahmed Abu Khader. De ble arrestert samme dag, for deres tapperhet og for å forsvare hjemlandet, Palestina. Seere og våre brødre, de innsattes, følgende er informasjon om den heroiske krigeren, fangen Nasser Awais.”

Innslaget ble vist på PA TV 30. juni 2012. PA TV er den offisielle TV-kanalen til de palestinske selvstyremyndighetene. Se innslaget her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vcQ2h44HXdw[/youtube]

Forrige artikkel– Sioniststaten er en fornærmelse mot menneskeheten
Neste artikkel– Israel er muslimenes største problem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Andreas Fagerbakke hadde deltids arbeidspraksis i MIFF i ett år fra oktober 2011 til oktober 2012. I denne perioden skrev han også noen saker for miff.no.