Netanyahu med Id-hilsen til Abbas og Abdullah

Statsminister Benjamin Netanyahu ringte både PA-president Mahmoud Abbas og kong Abdullah av Jordan for å ønske god Id al-Fitr.
Statsminister Benjamin Netanyahu ringte både Abbas og kong Abdullah for å gratulere dem med Id-feiringen. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu ringte både Abbas og kong Abdullah for å gratulere dem med Id-feiringen. (Foto: GPO)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Id er den siste og helligste dagen i ramadan, der muslimer verden over markerer slutten på den én måned lange fastetiden. Lørdag ringte statsminister Benjamin Netanyahu til Abbas for å overbringe lykkeønsker. Dagen etter ringte han også kong Abdullah av Israels naboland Jordan.

Til sistnevnte skal Netanyahu ha understreket at “relasjonene mellom hasjimittkongedømmet og Israel er viktig for stabiliteten i regionen”, opplyser statsministerens kontor.

Ifølge Jerusalem Post er det ikke sannsynlig at Netanyahu vil ringe president Mohammed Morsi i Egypt, siden de to ikke har noe forhold. Samme dag som ramadan ble innledet for en måned siden skal president Shimon Peres ha sendt et telegram til Morsi, som han svarte på med et kort notat. Det er første gang den egyptiske lederen har hatt formell kontakt med israelske statsledere.

Men da svaret fra Morsi ble lekket til israelsk presse, skal en talsmann for Morsi ha benektet at utvekslingen fant sted.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise