– Israel driver etnisk rensing

PA-president Mahmoud Abbas sparte ikke på kritikken av Israel i sin tale for FNs generalforsamling. Han beskyldte blant annet Israel for å drive etnisk rensing.

Foran FNs generalforsamling hevdet PA-president Mahmoud Abbas at Israel utdanner sine barn til å hate palestinerne. (Foto: J. Carrier, UN Photo)
Foran FNs generalforsamling hevdet PA-president Mahmoud Abbas at Israel utdanner sine barn til å hate palestinerne. (Foto: J. Carrier, UN Photo)

– Det pågår en kampanje for etnisk rensing mot det palestinske folk, gjennom ødeleggelse av deres hjem, hevdet Abbas.

Den palestinske presidenten stod på talerlisten rett før Israels statsminister Benjamin Netanyahu skulle i ilden.

– I løpet av de siste månedene har angrep fra israelske terrormilitsia fra bosetningene blitt en daglig realitet. Med minst 535 angrep gjennomført siden innledningen av dette året. Vi står overfor bølger av angrep mot vårt folk, våre moskeer, våre kirker og klostre, og våre hjem og skoler. De legger ut gift rundt våre trær, åkrer og eiendom. Folket vårt har blitt skyteskiver for drap og misbruk med den fulle støtte fra okkupasjonsstyrkene og den israelske regjeringen, påsto Abbas.

SE HELE TALEN TIL MAHMOUD ABBAS:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ycUjJYRTf1E[/youtube]

Israel utdanner til hat
Han mener de stadig hyppigere angrepene fra ekstremistgrupperinger blant bosetterne, er et “biprodukt av okkupasjonen” og Israels bosetningspolitikk.

– Det er et uungåelig biprodukt av det rasistiske klimaet som flammer opp som følge av oppviglerikulturen i israelsk skolepensum og ekstremistiske erklæringer. Det har igjen sin bunn i en rekke diskriminerende lover som er skapt og tatt i bruk de siste årene mot det palestinske folk.

Den palestinske hatpropagandaen mot Israel og jøder, hvor mye av det er direkte underlagt Abbas’ eget kontor, ble ikke nevnt med et ord under hans tale.

Abbas forklarte at PA igjen ønsker å gå veien om FN for å få anerkjent en palestinsk stat, men spesifiserte ikke hvordan. Presidenten hevdet det ikke betyr at han forsøker å delegitimere Israel.

 

Forrige artikkelFøler han har hele det israelske folk i ryggen
Neste artikkelEksplosjon ved synagogen i Malmö
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no