Selvmordsbomber som drepte 21 israelere blir æret av Den arabiske advokatforeningen

Den kvinnelige palestinske selvmordsbomberen Hanadi Jaradat drepte 21 israelere og såret over 50. For et par uker siden mottok hennes familie “den høyeste ære” av Den arabiske advokatforeningen.

Oren Almog (t.v.) var ti år gammel da Hanadi Jaradat utløste sine eksplosiver på Maxim-restauranten i Haifa 4. oktober 2003. Almod ble varig blind og mistet to av sine besteforeldre, sin far, sin bror og sin kusine i eksplosjonen. Denne måneden har Den arabiske advokatforeningen æret terroristen Jaradat.
Oren Almog (t.v.) var ti år gammel da Hanadi Jaradat utløste sine eksplosiver på Maxim-restauranten i Haifa 4. oktober 2003. Almod ble varig blind og mistet to av sine besteforeldre, sin far, sin bror og sin kusine i eksplosjonen. Denne måneden har Den arabiske advokatforeningen æret terroristen Jaradat.

Den palestinske dagsavisen Al-Ayyam meldte 14. oktober at den palestinske komité i Den arabiske advokatforeningen har overlevert en minnetavle til selvmordsterroristens ære til Hanadi Jaradats etterlatte. Hanadi Jaradat jobbet som advokat da hun utførte selvmordsangrepet mot en restaurant i Haifa 4.  oktober 2003.

Minnetavlen omtaler dagen da selvmordsangrepet ble gjennomført som “den søte årsdagen for martyriet hennes”. Delegasjonen fra advokatforeningen, som til daglig ledes fra Kairo, overleverte hilsener fra foreningens leder, Omar Al-Zayn. De understreket hvor stolte advokatforeningen er for hva Jaradat gjorde “i forsvar av Palestina og nasjonen”.

I 2005 ble selvmordsterroristen Jaradat æret med en diktsamling produsert av de palestinske selvstyremyndighetenes kulturdepartement. “Til Palestinas rose,” heter det i bokens forord. Et dikt gjengir at Jaradat så på selvmordsangrepet som sitt “bryllup”.

Før Durban-konferansen i 2001 delte Den arabiske advokatforeningen ut løpesedler som satte likhetstegn mellom David-stjernen og hakekorset, meldte NRK.

Det er Palestinian Media Watch som har gjengitt denne saken fra palestinske medier.

 

Andre eksempler

Her er to andre ferske eksempler på glorifisering av terror og hatpropaganda mot jøder:

Issa Karake, minister for de palestinske selvstyremyndighetene med ansvar for fangesaker, ærer terrorist som drepte to unge israelske kvinner i 1997. Fra PA TV 7. september 2012.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ArVm6Sb6rU4[/youtube]

Marwan Abu Ras, parlamentsmedlem for Hamas, sier at “jødene står bak enhver katastrofe i verden”. Fra Al-Aqsa TV, 12. september 2012.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ARQ6MHUXEg[/youtube]

Conrad Myrland bidro til denne artikkelen.

Forrige artikkelUenighet i enigheten
Neste artikkelKahlon avviser at han ikke tror på valgseier
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Andreas Fagerbakke hadde deltids arbeidspraksis i MIFF i ett år fra oktober 2011 til oktober 2012. I denne perioden skrev han også noen saker for miff.no.