Israel gjenopptar overføring av skattepenger til PA

Statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: Jewish Agency, flickr.com)
Statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: Jewish Agency, flickr.com)

Israels regjering har bestemt seg for gjenoppta overføringen av PAs skatteinntekter, som de samler inn på vegne av dem, melder Yedioth Aharonoth. Benjamin Netanyahus forrige regjering frøs overføringene i høst, som følge av at PA arbeidet for og fikk oppgradert sin status i FN-systemet.

– Netanyahu har bestemt seg for å overføre inntekter tilbake til PA. Finansministeren har allerede gitt ansatte beskjed om å ta opp overføringene igjen, heter det i en pressemelding fra statsministerens kontor.

Ved utgangen av januar måned godkjente Netanyahu overføringen av en engangssum på 500 millioner kroner fra de tilbakeholdte pengene, som skulle forhindre at de palestinske myndighetene gikk fullstendig konkurs.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag