Fayyad innlagt på sykehus

PAs statsminister Salam Fayyad er innlagt på sykehus, etter å ha kjent på smerter i mageregionen. Legene har påvist en infeksjon.

PAs statsminister Salam Fayyad (Foto: Monika Flueckiger, swiss-image.ch)
PAs statsminister Salam Fayyad (Foto: Monika Flueckiger, swiss-image.ch)

Regjeringstalsmann Jamal Zakout forklarer til Associated Press at Fayyad følte smarte i mageregionen mens han satt på kontoret sitt i Ramallah.

Da han ble fraktet til sykehuset i byen for å gjennomføre medisinske tester, ble det påvist at han hadde pådratt seg en infeksjon i bukspyttkjertelen, forklarer en annen kilde.

Salam Fayyad har vært president i PA siden 2007, men er ikke medlem av regjeringspartiet Fatah.

Forrige artikkelLapid møter Histadrut for å hindre lønnsbråk
Neste artikkelCyberangrep mot Israel denne uken
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no