Palestinsk jente demoniserer jøder på PA TV

En liten palestinsk jente deklamerer dikt som fremstiller jødene som “Allahs fiender” og “sønner av aper”. Det gjør hun til programlederens applaus på palestinernes offisielle tv-stasjon. Fatah har på ny æret selvmordsterrorister på sin Facebook-side.

Den lille palestinske jenta Hadeel leser dikt som uttrykker drøm om martyrdøden på PA TV 22. mars 2013.
Den lille palestinske jenta Hadeel leser dikt som uttrykker drøm om martyrdøden på PA TV 22. mars 2013.

Islamistisk basert jødehat blir ikke bare spredt på tv-stasjonene til Hamas og Hizbollah. Det kommer nå også på PA TV, tv-stasjonen som er kontrollert av de palestinske selvstyremyndighetene og Fatah. Norge støtter driften av PA TV økonomisk gjennom vår årlige budsjettstøtte på 300 millioner kroner til PA.

22. mars leste en liten palestinsk jente et dikt på PA TV. Det handler om Allah som har skapt henne og gjort henne til en stolt palestiner. Det handler om revolusjon og om “sikker seier”, om Allahs bok [Koranen] og “tradisjonen til den mest verdsatte blant profetene” [Muhammed].

– Jeg avviste [alt] utenom å dø med æren som vil gi meg liv, leste jenta.

Diktet fortsetter med å ære Omar ibn al-Khattab og Saladin, muslimske hærførere som inntok Jerusalem.

– Mellom plystringen til kulene synger jeg: ‘Lenge leve nasjonen til Fatah og Yasser Arafat’, fortsatte jenta. “Allahs fiender, sønnene til griser [betegnelse for jødene i islamsk tradisjon], ødela og rev opp oliven- og fikentrær, de drepte barn med rifler, som slanger, de kuttet av deres lemmer med steiner og kviner, de voldtok kvinner på torgene, de vanæret Allahs bok foran millioner, leste jenta.

Hun spurte deretter etter islams nasjon og jihad-soldatene [underforstått: hvorfor griper de ikke inn mot dette?].

– Hvor er frykten for Allah i Jerusalem, som er blitt vanæret av zionistene, avsluttet jenta.

PA TVs programleder, som har smilt til jenta gjennom diktlesningen, roste innslaget umiddelbart: “Bravo, applaus, applaus, applaus til Hadeel.”

Se innslaget her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ScBUVkvjFs[/youtube]

Det er Palestinian Media Watch (PMW) som har gjort tv-innslaget kjent for et internasjonalt publikum og oversatt fra arabisk til engelsk. Les deres rapport.

 

Fatah kaller selvmordsbomber “Palestinas brud”

Ayyat Al-Akhras var den yngste kvinnelige selvmordsbomberen under den andre intifadaen. Hun var bare 17 år gammel da hun drepte to og skadet 28 israelere i et kjøpesenter i Jerusalem-området 29. mars 2002. På 11-årsdagen for angrepet valgte Fatah-bevegelsen å ære henne som “Palestinas brud” på Fatahs Facebook-side.

“11-årsdagen 29. mars 2013. Ayyat, vi er forpliktet til ditt løfte. Vi er forpliktet på løftet om frihet, o Palestinas brud, Ayyat Al-Akhras,” skrev Fatah ved siden av et bilde av selvmordsterroristen.

Samme dag æret Fatahs Facebook-side også Ahmed Masharqa, som drepte fire jøder i et selvmordsangrep i den israelske byen Kedumim i 2006.

PMW har også tidligere rapportert om hvordan Fatah hyller terrorister på sin Facebook-side.

 

Forrige artikkelNå må LO våkne!
Neste artikkelFayyad tilbød sin oppsigelse
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.