Drapsmenn – til «ære» for menneskeheten

PA TV lurer det palestinske folk til å tro at en terrorist som drepte en 84 år gammel israelsk kvinne, er "vår helt" med sitt "heltemot og offer".
Foto: Skjermdump fra palwatch, YouTube.com
Foto: Skjermdump fra palwatch, YouTube.com

– Finn noen på din egen alder å mobbe, sier sinte foreldre til 7.-klassinger som trakasserer 1.-klassinger på vei hjem fra skolen.

Til den palestinske terroristen Faraj Saleh Abdallah Al-Rimahi kunne vi si det samme. I 1992 slo han en 84 år gammel israelsk kvinne til hun døde av skadene. Som en løve på savannen valgte han det mest sårbare byttet i sebraflokken til middag. Ingen vil vel en gang komme på å stille en slik menneskelig ugjerning i et godt lys?

Bortsett fra PA TV, selvfølgelig. Den offentlige kanalen til de palestinske myndighetene, som er direkte underlagt kontoret til PA-president Mahmoud Abbas, klarer å framstille den feige handlingen som en heltedåd. Oslo-avtalens krav om å «utdanne befolkningen til fred», viser seg igjen så til de grader å ikke bli oppfylt av PA.

– Vår helt, Faraj Al-Rimahi, skriver fortsatt på sine vakreste dikt av utholdenhet, heltemot og selvoppofrelse, hevdet en fjernsynsvert nylig om mannen som soner livstid i et israelsk fengsel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r-ma34A3TzA[/youtube]

En annen terrorist som den samme programverten trekker fram som «helt», klarte imidlertid å finne seg et bytte på sin egen alder. Ibrahim Faiz Abu Ali soner livstidsdom for å ha drept en 24 år gammel israelsk drosjesjåfør i 1992, så betegnelsen er likefullt fullstendig misvisende. Hans mor ble intervjuet på programmet:

– Ved Allah [kan jeg si, at] han er god, god. Ibrahim er ærverdig og en mann. Han har aldri gjort sin muslimske bror noe vondt, aldri gjort sin nabo noe vondt, aldri gjort noen mennesker noe vondt, hevder hun.

Så jøden som ble drept på andre siden av sikkerhetsbarrieren for 21 år siden, er i hennes øyne verken «bror», «nabo» eller «menneske»? For ifølge programverten har både Al-Rimahi og Abu Ali bragt «ære» og «stolthet» «til hele menneskeheten».

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AwYtTg7EhvQ[/youtube]

Kilde: Palestinian Media Watch (PMW)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise