Netanyahu ringte Abbas

Statsminister Benjamin Netanyahu ringte PA-president Mahmoud Abbas søndag, for å ønske ham god Ramadan og få i gang fredsprosessen igjen.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)

Det er statsministerens kontor som har publisert en pressemelding, der Benjamin Netanyahu forklarer hva samtalen med Mahmoud Abbas gikk ut på. Fredsprosessen som USA forsøker å få på fote igjen, var et viktig tema under samtalen, skriver Times of Israel.

PA-president Mahmoud Abbas (Foto: Olivier Pacteau, flickr.com)
PA-president Mahmoud Abbas (Foto: Olivier Pacteau, flickr.com)

– Jeg ringte for å sende deg mine velsignelser under Ramadan. Jeg håper også at vi vil få muligheten til å samtale i framtiden, ikke bare på helligdager, så vi kan starte forhandlingene. Det er viktig […] Jeg håper at innsatsen til USAs utenriksminister John Kerry vil bære frukt, skal han ha sagt.

Under et intervju med CBS søndag, gjentok Netanyahu at han ikke vil akseptere et Iran med atomvåpen og at han heller ikke akseptere at Hizbollah får tak i det han definerte som «farlige våpen».

– Jeg vil ikke vente til det er for sent, sa han om utviklingen i Iran.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise