Netanyahu ringte Abbas

Statsminister Benjamin Netanyahu ringte PA-president Mahmoud Abbas søndag, for å ønske ham god Ramadan og få i gang fredsprosessen igjen.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det er statsministerens kontor som har publisert en pressemelding, der Benjamin Netanyahu forklarer hva samtalen med Mahmoud Abbas gikk ut på. Fredsprosessen som USA forsøker å få på fote igjen, var et viktig tema under samtalen, skriver Times of Israel.

PA-president Mahmoud Abbas (Foto: Olivier Pacteau, flickr.com)
PA-president Mahmoud Abbas (Foto: Olivier Pacteau, flickr.com)

– Jeg ringte for å sende deg mine velsignelser under Ramadan. Jeg håper også at vi vil få muligheten til å samtale i framtiden, ikke bare på helligdager, så vi kan starte forhandlingene. Det er viktig […] Jeg håper at innsatsen til USAs utenriksminister John Kerry vil bære frukt, skal han ha sagt.

Under et intervju med CBS søndag, gjentok Netanyahu at han ikke vil akseptere et Iran med atomvåpen og at han heller ikke akseptere at Hizbollah får tak i det han definerte som “farlige våpen”.

– Jeg vil ikke vente til det er for sent, sa han om utviklingen i Iran.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise