Kerry advarer mot “svertekampanje på steroider”

Skulle forhandlingene mellom Israel og PA bryte sammen, vil israelerne utsettes for en svertekampanje “på steroider”, advarer USAs utenriksminister John Kerry.

USAs utenriksminister John Kerry og Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: U.S. Embassy Tel Aviv, flickr.com)
USAs utenriksminister John Kerry og Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: U.S. Embassy Tel Aviv, flickr.com)

Bloomberg-journalist Jeffrey Goldberg skriver tirsdag at USAs utenriksminister John Kerry har advart Israels statsminister Benjamin Netanyahu om hva som kan bli konsekvensen, dersom fredsforhandlingene med PA bryter sammen.

Kerry frykter et scenario der PA gjør alt i sin makt for å sverte Israel internasjonalt. En svertekampanje “på steroider”, skal han selv ha uttalt. Netanyahu skal på sin side være redd for at Israel skal bli offer for en rekke boikottkampanjer og at de følgelig mister evnen til å forsvare seg selv.

Forrige artikkelIron Dome reddet Eilat fra rakett
Neste artikkelMinst 15 drept i Kairo
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no