Forhandlinger fortsetter i Jerusalem

I dag fortsetter runde nummer to av de direkte forhandlingene mellom Israel og PA. Denne gang er det Jerusalem som er vertsted.
Jerusalem om natten (Illustrasjon: Francois BESSONNET, flickr.com)
Jerusalem om natten (Illustrasjon: Francois BESSONNET, flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Som i første forhandlingsrunde i Washington, har partene så og si lagt fullstendig lokk på samtalene for mediene. Men denne gangen er samtalene lagt til Jerusalem. Byen som for øyeblikket er Israels hovedstad, men som PA ønsker å dele og gjøre Øst-Jerusalem til sin.

Forsvarsminister Moshe Ya'alon (Foto: Wikipedia)
Forsvarsminister Moshe Ya'alon (Foto: Wikipedia)

Forsvarsminister Moshe Ya’alon uttrykte sin skepsis til forhandlingene i samtaler med Jerusalem Post, da han besøkte Nord-Israel denne uken.

– Vi har satt som mål å forhandle i ni måneder, mens vi prøver å oppnå noe med palestinerne. Vi har forsøkt [å få fred] i 20 år siden Oslo og i over 120 år med konflikt. Skepsisen i kommentarene mine er åpenbare, men vi har bestemt oss for å gi det en sjanse.

Hvilke tema som skal drøftes ved denne korsveien er det heller ikke lekket noen informasjon om, verken fra Jerusalem eller Ramallah.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise