– Som Muhammed ble Arafat forgiftet av jøder

PAs religionsminister sammenlikner Yasser Arafats død med profeten Muhammeds død og hevder begge ble myrdet av jøder.
PAs religionsminister Al-Habbash anklager Israel for å ha drept Yasser Arafat, og drar fram gamle anklager om at også profeten Muhammed ble drept av forgiftning av jøder. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)
PAs religionsminister Al-Habbash anklager Israel for å ha drept Yasser Arafat, og drar fram gamle anklager om at også profeten Muhammed ble drept av forgiftning av jøder. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Ifølge muslimenes Hadith, (historier om hva profeten Muhammed skal ha sagt og gjort) blir en jødisk kvinne fra byen Khaibar anklaget for å ha forgiftet Muhammeds mat. Da han døde tre år senere fortalte han sin kone Aisha at smerten han bar på, var på grunn av det forgiftede kjøttstykket han hadde fått.

I en fjernsynssendt tale trekker PAs religionsminister Mahmoud al-Habbash sammenligning mellom denne historien og de fornyede, men ubekreftede, anklagene om at Yasser Arafat ble drept av forgiftning. Palestinske myndigheter og Arafats kone Suha anklager Israel for å stå bak forgiftningen, noe landets myndigheter benekter på det sterkeste. Det er oppdaget unormalt høye verdier av polonium i levningene etter Yasser Arafat, men et sveitsisk forskerteam sier at det ikke finnes klare beviser for å fastslå at Arafat ble drept av polonium, skriver BBC. Det er også helt uklart hvordan polonium skal ha kommet inn i Arafat, og hvem som eventuelt skal ha gjort det.

Det hindrer ikke palestinske ledere fra å fordømme og anklage Israel.

– Yasser Arafat døde som en martyr. Vi tviler ikke det minste på at det var dem (Israel/jødene) som drepte ham. På en eller annen måte drepte de ham. Selv Allahs budbringer [Muhammed] drepte de (jødene) med gift. Da han døde, sa han til sin kone Aisha: “Jeg føler den samme smerten jeg følte fra den giften jeg spiste i Khaibar.” Han kjente smerten helt til han døde.

– De drepte ham. Selv Allahs budbringer drepte jødene med gift. […] Vær tilfreds, du mektige martyr Arafat, at du bli ble drept på samme måte som Allahs budbringer ble drept. […] Vi tviler ikke og jeg tror ikke det er en eneste blant oss her som tviler på at Arafat ble drept. Og dypt inni oss vet vi hvem som drepte ham, sa Al-Habbash.

Se utdrag fra talen til al-Habbash her (tekstet til engelsk av PMW):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cKCNsFNh4Y[/youtube]

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise