Tjener opptil 400.000 kroner på å drepe jøder

Den siste gruppen med terrorfanger Israel har frigjort som en del av forhandlingene med PA, vil få en utbetaling på mellom 170.000 og 300.000 kroner. Mange får fra før over 300.000 i årlige lønnsutbetalinger.
Direktør for det palestinske fengselsdepartementet, Nael Ghannam, forklarer til PA TVs tittere hvordan den nye utbetalingen til terrorister vil foregå. (Foto: Skjermdump fra palwatch, Youtube.com)
Direktør for det palestinske fengselsdepartementet, Nael Ghannam, forklarer til PA TVs tittere hvordan den nye utbetalingen til terrorister vil foregå. (Foto: Skjermdump fra palwatch, Youtube.com)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Desto flere uskyldige jøder og israelere du har drept, jo større helt er du i det palestinske samfunnet. Ifølge PA fortjener du til og med en “terrorutbetaling” når du kommer ut av fengsel, som dobles dersom dine ugjerninger bare er grusomme nok. Ordningen er en engangsutbetaling, som vil bli spredt over de neste tre årene.

De siste 32 fangene som ble løslatt fra israelske fengsler for at Israel skal klare å holde PA ved forhandlingsbordet, vil tjene mellom 170.000 og 300.000 hver på sin terrorvirksomhet. På PA TV forklarte nylig direktør for det palestinske fengselsdepartementet, Nael Ghannam, hvordan de regner ut disse utbetalingene til ulike terrorister.

– Mottakerne er frigjorte fanger som har sonet mer enn fem år [i israelske fengsler] […] Når du har sittet inne i mer enn 10 år vil du få 7.000 kroner for hver hvert år i fangenskap. Mellom 11 og 15 år [i fengsel] gir opptil 10.500 kroner, mens mellom 15 og 20 år gir opp til 14.000 og så videre. Maksimalt vil ingen overstige 300.000.

Siden samtlige av fangene som ble frigjort for rundt en måneds tid siden har sittet i fengsel i Israel over 20 år, vil de motta mellom 170.000 og 300.000. Gjennomsnittslønnen for en palestiner i privat sektor på Vestbredden for to år siden, var ifølge UNRWA rett i overkant av 3.000 kroner i måneden, mens minstelønnen er 1.000 kroner lavere.

PA betaler i tillegg ut minst 25.000 kroner i måneden til fanger som har sittet lenge i fengsel og regnes som “returnerte soldater”. Det betyr at de verste terroristene vil kunne sitte igjen med minst 400.000 i årslønn de neste tre årene, forklarer Palestinian Media Watch (PMW).

Se klipp fra intervjuet med Nael Ghannam her (tekstet på engelsk):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GVcTDWqnMTM[/youtube]

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise