Fatah publiserer trusler om å bombe Tel Aviv

Fatah har nok en gang publisert trusler mot Israel på sin offisielle Facebook-side. Bevegelsens militære fløy, Al-Aqsa Martyrbrigader, truer med å gjøre Tel Aviv til en “ildball”.

Skjermdump fra YouTube-filmen publisert av Al-Aqsa Martyrbrigader. Filmen er også publisert på Fatahs offisielle Facebook-side, ifølge Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra YouTube-filmen publisert av Al-Aqsa Martyrbrigader. Filmen er også publisert på Fatahs offisielle Facebook-side, ifølge Palestinian Media Watch.

20. januar publiserte Al-Aqsa Martyrbrigader en åtte minutter lang video på sin YouTube-kanal. Videoen viser maskerte menn i militær trening, våpenlager, avfyringer av raketter og israelere som rømmer til tilfluktsrom under rakettangrep.

Videoen inneholder også en trussel som blir framsatt på arabisk av en bevæpnet, maskert mann:

“Vi sverger på at vi vil gjøre den elskede [Gaza-]stripen til et gravsted for deres soldater, og vi vil gjøre Tel Aviv til en ildball.”

Dagen etter ble videoen publisert på den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen, melder Palestinian Media Watch.

Al-Aqsa Martyrbrigader er klassifisert som en terrororganisasjon av USA, Canada, EU og andre land. Organisasjonen er knyttet til Fatah-bevegelsen, som ledes av president for de palestinske selvstyremyndighetene Mahmoud Abbas.

Se utdrag av videoen med engelsk teksting:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vxl3vD9y6ZI[/youtube]

 

Forrige artikkelSterke reaksjoner på MIFFs magasin
Neste artikkelPlanla massedrap på busspassasjerer og ambulansepersonell
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.