Fatah publiserer trusler om å bombe Tel Aviv

Fatah har nok en gang publisert trusler mot Israel på sin offisielle Facebook-side. Bevegelsens militære fløy, Al-Aqsa Martyrbrigader, truer med å gjøre Tel Aviv til en "ildball".
Skjermdump fra YouTube-filmen publisert av Al-Aqsa Martyrbrigader. Filmen er også publisert på Fatahs offisielle Facebook-side, ifølge Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra YouTube-filmen publisert av Al-Aqsa Martyrbrigader. Filmen er også publisert på Fatahs offisielle Facebook-side, ifølge Palestinian Media Watch.

20. januar publiserte Al-Aqsa Martyrbrigader en åtte minutter lang video på sin YouTube-kanal. Videoen viser maskerte menn i militær trening, våpenlager, avfyringer av raketter og israelere som rømmer til tilfluktsrom under rakettangrep.

Videoen inneholder også en trussel som blir framsatt på arabisk av en bevæpnet, maskert mann:

“Vi sverger på at vi vil gjøre den elskede [Gaza-]stripen til et gravsted for deres soldater, og vi vil gjøre Tel Aviv til en ildball.”

Dagen etter ble videoen publisert på den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen, melder Palestinian Media Watch.

Al-Aqsa Martyrbrigader er klassifisert som en terrororganisasjon av USA, Canada, EU og andre land. Organisasjonen er knyttet til Fatah-bevegelsen, som ledes av president for de palestinske selvstyremyndighetene Mahmoud Abbas.

Se utdrag av videoen med engelsk teksting:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vxl3vD9y6ZI[/youtube]

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise