– Allah vil samle israelerne så palestinerne kan drepe dem

Abbas Zaki, en av de gamle toppene i Fatah-bevegelsen, sier israelerne er "et avansert instrument for ondskapen". - Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa han på PA TV 12. mars.
- Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa Abbas Zaki på PA TV 12. mars. (Skjermdump fra PA TV via Palestinian Media Watch)
- Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa Abbas Zaki på PA TV 12. mars. (Skjermdump fra PA TV via Palestinian Media Watch)

Onsdag 12. mars ble Abbas Zaki intervjuet på palestinske selvstyremyndigheters offisielle TV-stasjon PA TV. Zaki ble senest i oktober 2013 sent til Syria som personlig representant for PA-president Mahmoud Abbas. Han er tidligere representant for PLO i Libanon og medlem av Fatahs sentralkomité.

Like før Zaki kommer med sin uttalelse om Allahs rolle i drap på israelere, hevder PA TVs programleder at Israels statsminister Benjamin Netanyahu «mislykkes» i å få  medias oppmerksomhet rettet mot «det såkalte våpenskipet». Derfor «vendte han seg til blodsutgytelse», sier journalisten, og omtaler Islamsk Jihad-terroristene som ble drept tirsdag som «martyrer». Det er å nevne at hennes lønn blir indirekte betalt av norske bistandspenger, siden PA TV blir finansiert av selvstyremyndighetene.

Deretter sier Zaki, og vi gjengir uttalelsen i sin helhet, slik Palestinian Media Watch (PMW) har oversatt den fra arabisk til engelsk:

«Disse israelerne har ingen tro, ingen prinsipper. De er et avansert instrument for ondskapen. De snakker om Holocaust og så videre – ok, men hvorfor gjør de dette mot oss? Derfor, tror jeg at Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem. Jeg informerer morderen om hans død.»

Se klippet her:

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise