– Allah vil samle israelerne så palestinerne kan drepe dem

Abbas Zaki, en av de gamle toppene i Fatah-bevegelsen, sier israelerne er “et avansert instrument for ondskapen”. – Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa han på PA TV 12. mars.

- Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa Abbas Zaki på PA TV 12. mars. (Skjermdump fra PA TV via Palestinian Media Watch)
- Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa Abbas Zaki på PA TV 12. mars. (Skjermdump fra PA TV via Palestinian Media Watch)

Onsdag 12. mars ble Abbas Zaki intervjuet på palestinske selvstyremyndigheters offisielle TV-stasjon PA TV. Zaki ble senest i oktober 2013 sent til Syria som personlig representant for PA-president Mahmoud Abbas. Han er tidligere representant for PLO i Libanon og medlem av Fatahs sentralkomité.

Like før Zaki kommer med sin uttalelse om Allahs rolle i drap på israelere, hevder PA TVs programleder at Israels statsminister Benjamin Netanyahu “mislykkes” i å få  medias oppmerksomhet rettet mot “det såkalte våpenskipet”. Derfor “vendte han seg til blodsutgytelse”, sier journalisten, og omtaler Islamsk Jihad-terroristene som ble drept tirsdag som “martyrer”. Det er å nevne at hennes lønn blir indirekte betalt av norske bistandspenger, siden PA TV blir finansiert av selvstyremyndighetene.

Deretter sier Zaki, og vi gjengir uttalelsen i sin helhet, slik Palestinian Media Watch (PMW) har oversatt den fra arabisk til engelsk:

“Disse israelerne har ingen tro, ingen prinsipper. De er et avansert instrument for ondskapen. De snakker om Holocaust og så videre – ok, men hvorfor gjør de dette mot oss? Derfor, tror jeg at Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem. Jeg informerer morderen om hans død.”

Se klippet her:

 

Forrige artikkelIslamsk Jihad truer israelere på hebraisk
Neste artikkelMoti Paz i MIFF Sunnhordland: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.