Palestinske barn lærer at Palestina er udelelig

Palestinske selvstyremyndigheter fortsetter å spre kart hvor Israel er borte. "Palestina: et tall som er udelelig," skriver denne læreren på offisielle PA TV.
"Palestina: et tall som er udelelig." (Skjermdump fra PA TV 21. februar 2014, via Palestinian Media Watch)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

21. februar sendte PA TV en tegnefilm hvor en lærer presenterer kart av hele det tidligere britiske mandatområdet Palestina. “Palestina: et tall som er udelelig,” er teksten på arabisk under kartet. Budskapet til seerne er klart: Palestinske myndigheter aksepterer ikke at Israel skal forbli som en separat enhet fra en palestinsk stat på Vestbredden og Gaza-stripen.

Fatah, den politiske bevegelsen som kontrollerer selvstyremyndighetene i Ramallah, understreker også at palestinerne nekter deling av landet.

Skjermdump fra Fatahs Facebook-side 5. mars 2014.
Skjermdump fra Fatahs Facebook-side 5. mars 2014.

Allerede før barna lærer å lese og skrive, skrev Fatahs Facebook-side 5. mars, blir de lært at “Palestina” er udelelig. Målet er at palestinske barn “bare vil akseptere én regel, som det ikke kan legges noe, trekkes noe fra eller kalkuleres med: at Palestina er udelelig”.

Teksten var illustrert med et bilde av en lærer som peker på et kart hvor Israel er borte. Ved siden av kartet blir det gjort klart at byene “Akko, Haifa, Jaffa, Ramle, Safed, Beit Shean var og vil forbli palestinske byer”. Alle disse byene har vært en del av staten Israel siden 1948.

Skjermdump fra Fatahs Facebook-side 1. mars 2014.
Skjermdump fra Fatahs Facebook-side 1. mars 2014.

Kilde: Palestinian Media Watch 20. mars 2014.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise