Hvilket Israel?

I barneprogrammene på tv-kanalen til de palestinske selvstyremyndighetene fortsetter hele Israel å bli framstilt som okkupert land. Da et barn kom til å nevne ordet "Israel" ble han tatt i skole av en programleder.
Skjermdump fra PA TV 4. oktober 2014, via Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra PA TV 4. oktober 2014, via Palestinian Media Watch.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

4. oktober sendte PA TV et barneprogram hvor en gutt deltok i studio sammen med en programleder.

Da gutten fortalte at han aldri har besøkt “Israel eller Gaza”, gikk programlederen ut av rollen som journalist og inn i rollen som demagog.

Programleder: “Hvilket Israel. Det er vårt land.”

Gutt: “Israel er vårt land – 1948-landet.”

Programleder: “Det er vårt land, okkupert Palestina.”

Gutt: “1948-landet.”

Programleder: “Vårt land, okkupert Palestina. Det er Haifa, Jaffa, Akko. Dette er vårt okkuperte land, 1948-landet som Israel okkuperte i 1948. Israel okkuperte dem i 1948. Dette er palestinsk land og vil forbli palestinsk. Om Allah vil, vil vi en dag få det tilbake og vil ikke være under styret til okkupasjonen.”

Norge og andre internasjonale bistandsgivere finansierer de palestinske selvstyremyndighetene, og dermed også de offisielle mediene. I boken Dobbeltspill, som MIFF utga på norsk i 2012, er det vist en rekke eksempler på at PA TV fremstiller hele Israel som okkupert. MIFF har gjentatte ganger påpekt overfor den norske regjering at bistandsmidler blir misbrukt på denne måten.

Det er Palestinian Media Watch som har oversatt utdraget fra arabisk til engelsk og publisert det på YouTube. Se hele klippet her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise