Fatah hyller terrorist

Hamas-terroristen Ibrahim al-Akari blir hyllet som “martyr” og “Jerusalems fred” på Facebook-siden til Fatah-bevegelsen.

Skjermdump fra Fatah-bevegelsens Facebook-side, facebook.com/fatehal3sfh.
Skjermdump fra Fatah-bevegelsens Facebook-side, facebook.com/fatehal3sfh.

Minst én israeler ble drept og flere kritisk skadet i bilterrorangrepet i Jerusalem onsdag. Fatah-bevegelsen, som har kontrollen i de palestinske byene på Vestbredden, var ikke sene om å hylle terroristen på sin Facebook-side.

“Jerusalems fred… Fred være martyrene. Martyr Ibrahim al-Akari”, skriver Fatah sammen med et bilde av terroristen.

– Det er på høy tid at den norske regjeringen tydelig og offentlig fordømmer hvordan den politiske bevegelsen til PA-president Mahmoud Abbas hyller terrorister som martyrer, sier Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre.

Forrige artikkelForholdet mellom Israel og USA etter mellomvalget
Neste artikkelSolens port – palestinske nybyggere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.