Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frankrike arresterer de som «forsvarer eller glorifiserer terror»

På én uke har fransk politi arrestert minst 70 personer for å gi unnskyldning for terror. (Illustrasjonsfoto fra november 2014: Patrick Subotkiewiez, flickr)
På én uke har fransk politi arrestert minst 70 personer for å gi unnskyldning for terror. (Illustrasjonsfoto fra november 2014: Patrick Subotkiewiez, flickr)
Etter Paris-terroren har minst 70 personer blitt arrestert i Frankrike for å forsvare eller glorifisere terror. Samtidig gir Frankrike flere hundre millioner kroner årlig til palestinske myndigheter, hvor forsvar og glorifisering av terror er daglig kost.

Tenk om Israel skulle arrestere alle palestinere eller israelske arabere som gir sin støtte til terror i sosiale medier eller i det offentlige rom. Det ville blitt mange arrestasjoner.

Mange arrestasjoner er det blitt i Frankrike den siste uken. Minst 70 personer (ifølge France24 torsdag kveld) er arrestert for å forsvare eller glorifisere terror. Onsdag meldte The Independent at minst 54 var arrestert.

– Mange av arrestasjonene ser ut til å bygge på kommentarer som er skrevet på Facebook, Twitter og sosiale medier mens verden reagerte på grusomhetene, skriver The Independent. I Frankrike kan man bli tiltalt for å «unnskylde terror», og ved en domfelling kan man få mangeårig fengselsstraff.

Skiftende regjeringer i Paris har årlig gitt titalls millioner av euro i internasjonal bistand til de palestinske selvstyremyndighetene, kontrollert av Fatah i Ramallah. MIFF har dokumentert hvordan Fatah stadig glorifiserer terrorister. Senest 12. januar ble den kvinnelige terroristen som stod bak det mest dødelige terrorangrepet i Israels historie hyllet. Senest 16. desember 2014 forsvarte PA-minister Issa Karake et terrordrap på en ett år gammel israelsk baby. Senest 5. november oppmuntret palestinernes øverste religiøse leder til jihad. Listen over Fatahs hyllest til terror bare det siste året er lang.

Kanskje den franske regjeringen bør passe på at ikke deres bistandsmidler blir brukt i strid med fransk lov?


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart