Frankrike arresterer de som “forsvarer eller glorifiserer terror”

Etter Paris-terroren har minst 70 personer blitt arrestert i Frankrike for å forsvare eller glorifisere terror. Samtidig gir Frankrike flere hundre millioner kroner årlig til palestinske myndigheter, hvor forsvar og glorifisering av terror er daglig kost.
På én uke har fransk politi arrestert minst 70 personer for å gi unnskyldning for terror. (Illustrasjonsfoto fra november 2014: Patrick Subotkiewiez, flickr)
På én uke har fransk politi arrestert minst 70 personer for å gi unnskyldning for terror. (Illustrasjonsfoto fra november 2014: Patrick Subotkiewiez, flickr)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Tenk om Israel skulle arrestere alle palestinere eller israelske arabere som gir sin støtte til terror i sosiale medier eller i det offentlige rom. Det ville blitt mange arrestasjoner.

Mange arrestasjoner er det blitt i Frankrike den siste uken. Minst 70 personer (ifølge France24 torsdag kveld) er arrestert for å forsvare eller glorifisere terror. Onsdag meldte The Independent at minst 54 var arrestert.

– Mange av arrestasjonene ser ut til å bygge på kommentarer som er skrevet på Facebook, Twitter og sosiale medier mens verden reagerte på grusomhetene, skriver The Independent. I Frankrike kan man bli tiltalt for å “unnskylde terror”, og ved en domfelling kan man få mangeårig fengselsstraff.

Skiftende regjeringer i Paris har årlig gitt titalls millioner av euro i internasjonal bistand til de palestinske selvstyremyndighetene, kontrollert av Fatah i Ramallah. MIFF har dokumentert hvordan Fatah stadig glorifiserer terrorister. Senest 12. januar ble den kvinnelige terroristen som stod bak det mest dødelige terrorangrepet i Israels historie hyllet. Senest 16. desember 2014 forsvarte PA-minister Issa Karake et terrordrap på en ett år gammel israelsk baby. Senest 5. november oppmuntret palestinernes øverste religiøse leder til jihad. Listen over Fatahs hyllest til terror bare det siste året er lang.

Kanskje den franske regjeringen bør passe på at ikke deres bistandsmidler blir brukt i strid med fransk lov?Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise