Frigjøring av Palestina betyr slutt på Israel

Fatah-partiet til PA-president Mahmoud Abbas lar det ikke være tvil om hva som er deres mål.
Mannen med automatvåpen tråkker på davidsstjernen i det israelske flagget. For at det ikke skal være noen tvil, slår den arabiske teksten fast hva som er målet:
Mannen med automatvåpen tråkker på davidsstjernen i det israelske flagget. For at det ikke skal være noen tvil, slår den arabiske teksten fast hva som er målet: "Slutt på Israel, frigjøring av Palestina".

Mandag 9. februar publiserte Fatah-partiet tre krigsplakater på sine offisielle Facebook-sider. Her blir voldsbruk mot Israel forherliget. Palestinian Media Watch har oversatt teksten fra arabisk til engelsk.

To av bildene viser raketter som blir avfyrt.

Arabisk tekst: "Stormens vei. Vi har mer [raketter], zionister! Al-Aqsa Martyrbrigader i Palestina."
Arabisk tekst: «Stormens vei. Vi har flere [raketter], zionister! Al-Aqsa Martyrbrigader i Palestina.»
Arabisk tekst: "Al-Aqsa Martyrbirgader: Stormens hærstyrker, Fatahs militære fløy. Stormens sinne."
Arabisk tekst: «Al-Aqsa Martyrbirgader: Stormens hærstyrker, Fatahs militære fløy. Stormens sinne.»

Et tredje bilde viser en mann som avfyrer et automatvåpen. Her gjør teksten det klar hva «frigjøring av Palestina» betyr i palestinsk sjargong: «Slutt på Israel». Merk at dette er Fatah-bevegelsen som kontrollerer selvstyremyndighetene i Ramallah, ikke den islamistiske terrorgruppen Hamas som kontrollerer Gaza-stripen.

Arabisk tekst: "Palestinernes nasjonale frigjøringsbevegelse - Fatah, Al-Aqsa Martyribrigader i Palestina, Stormens vei. Slutt på Israel, frigjørelse av Palestina."
Arabisk tekst: «Palestinernes nasjonale frigjøringsbevegelse – Fatah, Al-Aqsa Martyribrigader i Palestina, Stormens vei. Frigjøring av Palestina betyr slutt på Israel.»

Stormens vei og Stormens sinne er uttrykk som ble brukt under Gaza-krigen i 2014. Plakatene må tolkes som en trussel om å fornye rakettangrepene mot Israel, skriver Palestinian Media Watch.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise