Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinske styrker omtaler Israels kjerneland som ”Palestina”

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)
Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)
Ifølge de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetsstyrker ser det ut som hele Israel skal kalles ”Palestina”. Det har de uttrykt gjennom en rekke Facebook-poster de siste dagene.

Mens verden får høre at kampen for en palestinsk stat handler om Vestbredden og Gaza-stripen, er det slett ikke bare disse områdene som løftes frem som ”palestinsk” av Mahmoud Abbas’ egne sikkerhetsstyrker.

Ifølge en serie bilder de har postet på sin offisielle Facebook-profil den senere tiden, ser det ut til at hver eneste by, landsby og område i Israel er ”Palestina”. Både Haifa, Tiberias, Nasaret og naturområder i Galilea omtales som ”Palestina”. Palestinian Media Watch har samlet en del av disse bildene, og oversatt tekstene til engelsk. Her er noe av det de har funnet:

 

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea». (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She'an" (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She’an» (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Tiberias". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Tiberias». (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart