Palestinske styrker omtaler Israels kjerneland som ”Palestina”

Ifølge de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetsstyrker ser det ut som hele Israel skal kalles ”Palestina”. Det har de uttrykt gjennom en rekke Facebook-poster de siste dagene.
Teksten til bildet:
Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Mens verden får høre at kampen for en palestinsk stat handler om Vestbredden og Gaza-stripen, er det slett ikke bare disse områdene som løftes frem som ”palestinsk” av Mahmoud Abbas’ egne sikkerhetsstyrker.

Ifølge en serie bilder de har postet på sin offisielle Facebook-profil den senere tiden, ser det ut til at hver eneste by, landsby og område i Israel er ”Palestina”. Både Haifa, Tiberias, Nasaret og naturområder i Galilea omtales som ”Palestina”. Palestinian Media Watch har samlet en del av disse bildene, og oversatt tekstene til engelsk. Her er noe av det de har funnet:

 

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)
Teksten til bildet: “Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea”. (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She'an" (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)
Teksten til bildet: “Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She’an” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)
Teksten til bildet: “Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Tiberias". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)
Teksten til bildet: “Et blikk på Palestina: Tiberias”. (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise