Abbas hedret terrorist med medalje

I sin ungdom tok Fatima Barnawi med seg en bombe i veska og gikk på kino for å sprenge hele kinosalen i lufta. Nå er hun blitt tildelt æresmedalje av palestinernes president Mahmoud Abbas, som takk for innsatsen.
Den dømte terroristen Fatima Bardawi skryter av massedrapsforsøket sitt på PA TV. (Foto: Skjermdump fra YouTube / PMW)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å hedre terrorister med æresutmerkelser, noe de har lang tradisjon for. 18. mai kunngjorde generalsekretæren ved presidentens kontor, Tayeb Abd Al-Rahim, at den dømte terroristen Fatima Barnawi skulle få tildelt ”den militære æres-stjernen”. Heltedåden er et forsøk på massemord av et kinopublikum. Palestinian Media Watch har tekstet og publisert video av kunngjøringen, som ble sendt på selvstyremyndighetenes egen tv-kanal PA TV. Al-Rahim leste opp følgende dekret fra Abbas:

”Presidenten i staten Palestina og fungerende leder for PLOs styringskomité, erklærer det følgende ut fra den autoritet vi er gitt og for folkets beste:

Krigeren Fatima Barnawi – den første kvinnelige fangen i det moderne Palestinas revolusjon – er tildelt utmerkelsen Den militære æres-stjernen, i takknemlighet for hennes rolle som en pioner i kampen, hennes offer for sitt hjemland, sitt folk og dets revolusjon, og hennes givervilje helt fra begynnelsen og fram til i dag.

Mahmoud Abbas, president i staten Palestina og fungerende formann i PLOs styringskomité.”

Her kan du se video av kunngjøringen på PA TV 18. mai, med teksting til engelsk av PMW:

(Saken fortsetter under videovinduet)

 

[youtube]http://youtu.be/Nwi3Pp_Zjvg[/youtube]

 

Fatima Barnawi utførte terrorhandlingen i 1967, og sonet ti år i fengsel før hun ble løslatt. 9. mai ble hun intervjuet på PA TV om det hun gjorde. Massedrapsforsøket ble framstilt som en suksess. Slik fortalte hun sin historie:

– Jeg var klar. Hele livet mitt hadde jeg drømt om det. Vi tok bomben med oss og gikk til kinoen. … Jeg sa til [søsteren min]: ”Kom og bli med meg”, som om vi skulle på en tur. … Vi gikk inn i kinoen og satte oss. Det var meningen av vi skulle plassere eksplosivene på doen eller under et av setene. Jeg satte dem ved plassene våre, nesten midt i [salen]. … Tiden var nesten inne. Vi gikk ut. … Mens vi var på vei ut, ble bomben oppdaget. En amerikaner som satt bak oss sa: ”Disse damene har glemt vesken sin.” Kinoverten kom og tok opp bagen. Han fant en tikkende klokke. Det var bare sekunder igjen [til eksplosjonen]. Han tilkalte dem [sikkerhetsvaktene]. De fikk folk til å flytte seg og lot bomben gå av utenfor inngangen til lokalet. … Jeg sier, dette var ikke en fiasko, fordi det skapte frykt over hele verden. Hver eneste kvinne som bærer en veske, må nå sjekkes før hun går inn i et supermarked, et hvilket som helst sted, kinoer og apotek. … Jeg definerer ikke det som en fiasko.

Programlederen svarte ved å anerkjenne terrorhandlingen som ”en suksess”.

– Det var sannelig ikke en fiasko. Det var en suksess for den palestinske motstanden, som gikk rett inn i hjertet på den israelske okkupasjonen, inn i kinoen, og skapte en tilstand av panikk, fordi [siden da] har de tatt ekstra forholdsregler når en person kommer inn i en kino eller hvilket som helst offentlig sted, sa programlederen på PA TV.

 

Her er noen eksempler på andre terrorister som har fått æresutmerkelser fra Mahmoud Abbas:

Abu Jihad, som var ansvarlig for drap på 125 israelere.

Abu Ali Iyad, som sto ansvarlig for terrorangrep for Fatah på 1960-tallet.

Nayef Hawatmeh, som er generalsekretær for terrororganisasjonen PFLP, som har gjennomført en lang rekke terrorangrep.

 

Her kan du se video av tv-intervjuet med Fatima Barnawi fra PA TV 9. mai, med teksting til engelsk av PMW:

 

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise