Danser med angrepsrifler på sommerleir

Arrangør: AUFs palestinske samarbeidspartner.

Skjermdump fra tv-stasjonen Awdah 12. juni 2015. (via PMW)
Skjermdump fra tv-stasjonen Awdah 12. juni 2015. (via PMW)

Det er ikke bare den islamistiske bevegelsen Hamas som arrangerer sommerleirer for å gi barn militær opplæring og indoktrinere dem til kamp mot Israel. Også palestinske selvstyremyndigheter, kontrollert av Fatah, arrangerer slike militante leirer for barn.

12. juni kunne den Fatah-kontrollerte tv-stasjonen Awdah vise bilder fra en leir arrangert av PAs nasjonale sikkerhetsstyrker i samarbeid med Fatahs ungdomsbevegelse. Fatahs ungdomsbevegelse har et nært samarbeid med AUF.

På bildene fra leirens avslutningsseremoni kan man se barn i militær uniform som danser med angrepsrifler. Blant publikum sitter en rekke PA- og Fatah-ledere, inkludert guvernøren i Nablus, Fatahs leder i Nablus og representanter for PAs nasjonale sikkerhetsstyrke, melder Palestinian Media Watch.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise