Danser med angrepsrifler på sommerleir

Arrangør: AUFs palestinske samarbeidspartner.

Skjermdump fra tv-stasjonen Awdah 12. juni 2015. (via PMW)
Skjermdump fra tv-stasjonen Awdah 12. juni 2015. (via PMW)

Det er ikke bare den islamistiske bevegelsen Hamas som arrangerer sommerleirer for å gi barn militær opplæring og indoktrinere dem til kamp mot Israel. Også palestinske selvstyremyndigheter, kontrollert av Fatah, arrangerer slike militante leirer for barn.

12. juni kunne den Fatah-kontrollerte tv-stasjonen Awdah vise bilder fra en leir arrangert av PAs nasjonale sikkerhetsstyrker i samarbeid med Fatahs ungdomsbevegelse. Fatahs ungdomsbevegelse har et nært samarbeid med AUF.

På bildene fra leirens avslutningsseremoni kan man se barn i militær uniform som danser med angrepsrifler. Blant publikum sitter en rekke PA- og Fatah-ledere, inkludert guvernøren i Nablus, Fatahs leder i Nablus og representanter for PAs nasjonale sikkerhetsstyrke, melder Palestinian Media Watch.

Forrige artikkelBrende: – Avtale vil styrke samhandel og innovasjonssamarbeid
Neste artikkelKraftige kamper i Sinai
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.