Palestinske myndigheter fortsetter å forgifte barnas tanker

– Det vil ikke bli fred i neste generasjon dersom ikke palestinske myndigheter endrer sin undervisning, konkluderer ny rapport.

Palestinske barn blir opplært til å se for seg en framtid uten Israel. (Illustrasjonsfoto: Amre, flickr)
Palestinske barn blir opplært til å se for seg en framtid uten Israel. (Illustrasjonsfoto: Amre, flickr)

Palestinian Media Watch publiserte tirsdag 21. juli en 57 siders rapport om hvordan palestinske selvstyremyndigheter gir palestinske barn undervisning i hat og terror.

I rapporten blir det listet opp flere titalls palestinske skoler som er kalt opp etter terrorister. Det blir gitt flere eksempler på at drapsmenn blir framstilt som rollemodeller og skoleklasser som avlegger besøk hjemme hos terrorister. Palestinske barn blir lært opp til å se for seg en framtid der Israel ikke lenger finnes, jøder blir omtalt som apekatter og griser og Tel Aviv blir framstilt som “okkupert Palestina”. Det er også med et kapittel som viser hvordan Adolf Hitler blir æret i det palestinske samfunnet.

– Rapporten dokumenterer at hat, antisemittisme og heder av drapsmenn er en fundamental del av palestinske selvstyremyndigheters undervisning. Den viser selvstyremyndighetenes sentrale rolle i å undergrave freden, skriver rapportforfatterne Itamar Marcus, Nan Jacques Zilberdik og Alona Burger.

– PAs undervisning “forgifter tankene til disse barna”, sa senator Hillary Clinton da hun kommenterte en rapport fra Palestinian Media Watch i 2007. Rapporten dokumenterer at ingenting har endret seg siden den gang, konkluderer PMW. Forgiftningen av barnesinn fortsetter.

Les hele rapporten ved å klikke her.

Les PMWs pressemelding og introduksjonen av rapporten.

Forrige artikkelIsraelstevne på Bjåen turisthytte med Odd Myrland og Hallgrim Berg
Neste artikkelMannen som reddet Tel Aviv er død
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.