Radikale islamisters hatkultur driver knivterroristene

Palestinere blir oppmuntret til å drepe jøder i moskéer, massemedier og sosiale medier. - Dann knivgrupper, oppmuntrer en sjeik i Rafah.
Skjermdump fra videoopptak i Al-Abrar moskéen i Rafah 9. oktober 2015.
Skjermdump fra videoopptak i Al-Abrar moskéen i Rafah 9. oktober 2015.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

– De siste seriene av angrep mot israelere er et direkte resultat av oppvigleri fra radikale islamister og terrorelementer med oppfordring til unge palestinere til å myrde jøder, skriver det israelske utenriksdepartementet.

– Hatkulturen i palestinske media, skoler og sosiale nettverk, sammen med uttalelsene fra palestinske ledere, har nådd en ny og grusom høyde, fortsetter utenriksdepartementet i en oppdatering på Facebook.

Utenriksdepartementet har også laget denne filmen på 1 minutt:

Watch and Share: The recent series of attacks against Israelis is the direct result of incitement by radical Islamist and terrorist elements, calling Palestinian youth to murder Jews. The culture of hate in the Palestinian media, schools and social networks, together with the statements of Palestinian leaders, has reached new and gruesome heights.

Posted by Israel Ministry of Foreign Affairs on 12. oktober 2015

 

Dødsbudskap fra Rafah

Fredag 9. oktober talte sjeik Muhammad Sallah “Abu Rajab” i Al-Abrar moskéen i Rafah på Gaza-stripen. Talen ble publisert på internett og er tekstet til engelsk av Memri.

– I dag forstår vi hvorfor de [jødene] bygger murer. De gjør det ikke for å stanse rakettene, men for å hindre at deres strupe blir kuttet over [med kniv], skriker han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjeiken viftet selv med en kniv under sin tale, og oppmuntret til å angripe i grupper på tre, fire og fem.

– Dann knivstikkingsgrupper. De ønsker ikke en individuell knivstikker. O unge menn på Vestbredden: Angrep i tre og fire. Noen må holde offeret, mens andre angriper han med økser og slakterkniver, skriker sjeiken.

Muhammad Sallah “Abu Rajab” vil at hans budskap skal bli spredt til hele verden. Han ønsker ikke at jøder som har kommet fra andre land til Israel skal få noen mulighet til å forlate landet. Det eneste alternativet de vil få er nedslakting og knivstikking.

Videoen er også publisert på YouTube.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise