Den nyfødte skal hete «Jerusalemkniven»

Når du ser hvem som sprer det ekstreme navnevalget i sosiale medier, forstår du at noe er alvorlig galt.
Skjermdump fra den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen.

En familie på Gaza-stripen har valgt å kalle sin nyfødte sønn «Jerusalemkniven», ifølge en fødselsattest som spres i sosiale medier blant palestinerne. Bildet spres ikke bare av religiøse rasister som fryder seg over alle jøder som er drept med kniv i Jerusalem de siste ukene. Bildet er også delt av den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen. Fatah kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene, som mottar flere hundre millioner kroner i norsk bistand hvert år.

  • Hva tenker du om dette? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet under.

 

Mer terrorhyllest

Lørdag 3. oktober ble to israelere drept og tre såret da en palestinsk terrorist gikk til angrep med kniv og skytevåpen i gamlebyen i Jerusalem. Samme kveld underslo NRK Kveldsnytt at ofrene var jøder og la ensidig ansvaret for økt uro på en “jødisk festival” [Løvhyttefesten]. 5. oktober meldte MIFF at en norsk familie var midt i terrordramaet. 6. oktober, etter forespørsel fra MIFF, fulgte NRK eksempelet til Al Jazeera og tok selvkritikk for sin første dekning av terrorangrepet.

I store deler av det palestinske samfunnet blir terroristen bak knivangrepet 3. oktober hyllet som en helt. Allerede 7. oktober meldte MIFF at en palestinsk familie på Gaza-stripen har oppkalt sin nyfødte sønn etter terroristen. 26. oktober meldte MIFF at en palestinsk kommune oppkaller en gate etter terroristen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise