Den nyfødte skal hete “Jerusalemkniven”

Skjermdump fra den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En familie på Gaza-stripen har valgt å kalle sin nyfødte sønn “Jerusalemkniven”, ifølge en fødselsattest som spres i sosiale medier blant palestinerne. Bildet spres ikke bare av religiøse rasister som fryder seg over alle jøder som er drept med kniv i Jerusalem de siste ukene. Bildet er også delt av den offisielle Facebook-siden til Fatah-bevegelsen. Fatah kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene, som mottar flere hundre millioner kroner i norsk bistand hvert år.

  • Hva tenker du om dette? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet under.

 

Mer terrorhyllest

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag 3. oktober ble to israelere drept og tre såret da en palestinsk terrorist gikk til angrep med kniv og skytevåpen i gamlebyen i Jerusalem. Samme kveld underslo NRK Kveldsnytt at ofrene var jøder og la ensidig ansvaret for økt uro på en “jødisk festival” [Løvhyttefesten]. 5. oktober meldte MIFF at en norsk familie var midt i terrordramaet. 6. oktober, etter forespørsel fra MIFF, fulgte NRK eksempelet til Al Jazeera og tok selvkritikk for sin første dekning av terrorangrepet.

I store deler av det palestinske samfunnet blir terroristen bak knivangrepet 3. oktober hyllet som en helt. Allerede 7. oktober meldte MIFF at en palestinsk familie på Gaza-stripen har oppkalt sin nyfødte sønn etter terroristen. 26. oktober meldte MIFF at en palestinsk kommune oppkaller en gate etter terroristen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag