“Slå jødene. Drep dem til siste mann, og ikke la en eneste være tilbake.”

Oppfordring til folkemord på jøder ble sendt på palestinsk selvstyremyndigheters TV-kanal. Ja, det er den som er finansiert med dine skattepenger.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Mandag 16. november sendte PA TV direkte fra en begravelse av to palestinere. I et utdrag som Palestinian Media Watch har publisert, skriker en uidentifisert taler følgende oppfordring til folkemord på jøder:

“[Allah] gi rettferdighet til de undertrykte overfor undertrykkerne, og gi dem seier over tyrannene. O, Herre over universet. Slå jødene, tell dem og drep dem til siste mann, og ikke la en eneste være tilbake.”

Lignende hatbudskap blir jevnlig kringkastet i palestinske selvstyremyndigheters medier. Alle de offisielle palestinske mediene som er finansiert av myndighetene blir direkte eller indirekte finansiert av norske bistandspenger. Vil den norske regjering ta fatt i saken før noen reiser sak mot dem for finansiering av hatytringer og oppfordring til folkemord?

Senest 6. november sa en programleder i PA TV: “Jeg liker virkelig dette diktet.” Rosen gikk til en ung jente som leste et dikt som utpeker “vår fiende, Zion” [jødene i Israel] til “Satan med en hale”.

 

Bakgrunn

Direktesendingen i PA TV var fra begravelsen til Laith Manasrah og Abu Al-Aish – to palestinere som ble skutt og drept av israelske soldater 16. november 2015. IDF melder at de to palestinerne skjøt mot israelske soldater da de kom for å ødelegge huset til Muhammad Abu Shaheen, en terrorist som drepte israeleren Danny Gonen 19. juni. Palestinske kilder hevder de to palestinerne bare så på husødeleggelsen da de ble skutt.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– En skammelig dag for FN
Neste artikkelOdd Myrland i MIFF Tromsø: Israels beste argumenter
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise