Palestinsk nyhetsbyrå lovpriser terrorister

For ett år siden drepte de fem jøder i en synagoge og en drusisk politimann. De skrev et heltemodig "epos", ifølge Wattan.
Etter terrorangrepet mot synagogen i Har Nof ble massakren feiret i gatene på Gaza-stripen. (Foto: Abed Rahim Khatib, Flash90)
Terroristene bak massakren i synagogen i Har Nof blir feiret i gatene på Gaza-stripen. (Foto: Abed Rahim Khatib, Flash90)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

18. november 2014 gikk to palestinske menn til angrep på bedende jøder i en synagoge i bydelen Har Nof i Jerusalem. Med økser, kniver og skytevåpen drepte de fire personer. En drusisk politimann som tok opp kampen med terroristene ble kritisk skadet, og døde senere av skadene. Én av de syv sivile israelerne som ble skadet, våknet aldri opp av koma og døde 11 måneder senere.

Terrorangrepet ble fordømt av FNs sikkerhetsråd og en lang rekke land.

Men ikke alle ser negativt på dødelig økseangrep mot bedende jøder:

“I dag er det den første årsdagen for martyriet til … heltene Ghassan og Uday Abu Jamal, som gjennomførte den heltemodige Dir Yassin operasjonen, som førte til at seks bosettere ble drept… Ghassan og Uday Abu Jamal er eksempler på hva det betyr å være helter for hjemlandet… De dro ut for å beskytte det fra forurensningen av den stjelende okkupasjonen, og døde som martyrer på ærens vei. I dag er den første minnedagen for eposet skrevet av disse heltene.”

Dette er ikke skrevet av en ytterliggående einstøing i det palestinske samfunnet, men publisert som en stor artikkel av det uavhengige palestinske nyhetsbyrået Wattan.

På Wattans LinkedIn-side heter det: “Wattan arbeider for demokrati, ikke-vold, fred og sosial rettferdighet.”

Legg merke til at ord ikke alltid betyr det du tror.

Palestinian Media Watch (PMW) gjengir mer av Wattans artikkel på engelsk.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise