Palestinsk nyhetsbyrå lovpriser terrorister

Etter terrorangrepet mot synagogen i Har Nof ble massakren feiret i gatene på Gaza-stripen. (Foto: Abed Rahim Khatib, Flash90)
Terroristene bak massakren i synagogen i Har Nof blir feiret i gatene på Gaza-stripen. (Foto: Abed Rahim Khatib, Flash90)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

18. november 2014 gikk to palestinske menn til angrep på bedende jøder i en synagoge i bydelen Har Nof i Jerusalem. Med økser, kniver og skytevåpen drepte de fire personer. En drusisk politimann som tok opp kampen med terroristene ble kritisk skadet, og døde senere av skadene. Én av de syv sivile israelerne som ble skadet, våknet aldri opp av koma og døde 11 måneder senere.

Terrorangrepet ble fordømt av FNs sikkerhetsråd og en lang rekke land.

Men ikke alle ser negativt på dødelig økseangrep mot bedende jøder:

“I dag er det den første årsdagen for martyriet til … heltene Ghassan og Uday Abu Jamal, som gjennomførte den heltemodige Dir Yassin operasjonen, som førte til at seks bosettere ble drept… Ghassan og Uday Abu Jamal er eksempler på hva det betyr å være helter for hjemlandet… De dro ut for å beskytte det fra forurensningen av den stjelende okkupasjonen, og døde som martyrer på ærens vei. I dag er den første minnedagen for eposet skrevet av disse heltene.”

Dette er ikke skrevet av en ytterliggående einstøing i det palestinske samfunnet, men publisert som en stor artikkel av det uavhengige palestinske nyhetsbyrået Wattan.

På Wattans LinkedIn-side heter det: “Wattan arbeider for demokrati, ikke-vold, fred og sosial rettferdighet.”

Legg merke til at ord ikke alltid betyr det du tror.

Palestinian Media Watch (PMW) gjengir mer av Wattans artikkel på engelsk.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag