PA TV: – Europa etablerte Israel for å “bli kvitt” de korrupte jødene

Palestinske selvstyremyndigheter fortsetter å spre antisemittisme i sin offisielle tv-kanal.
Skjermdump fra filmen som ble sendt på PA TV 31. desember 2015.
Skjermdump fra filmen som ble sendt på PA TV 31. desember 2015.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Torsdag 31. desember  2015 sendte palestinske selvstyremyndigheters offisielle TV-kanal (PA TV) en reprise av en dokumentarfilm om Fatah. Tittelen på filmen er “Fatah: Revolusjon inntil seier”. Den er tidligere vist på PA TV 1. januar 2013 og 11. november 2014, melder Palestinian Media Watch.

Fatah-filmen åpner med klassisk demonisering av jøder.

“Stilt overfor jødenes intriger, kunne ikke Europa tåle deres karaktertrekk, monopoler, korrupsjon, deres kontroll og klatring i posisjoner i regjeringen. I 1290 utstedte kong Edward I et dekret som utviste jøder [fra England]. Frankrike, Tyskland, Østerrike, Holland, Tsjekkoslovakia, Spania og Italia fulgte. De europeiske nasjonene følte de hadde lidd en tragedie fordi de ga jødene mulighet til å søke tilflukt. Senere oppnådde jødene å få Balfour-erklæringen, og Europa så det som en ideell løsning på å bli kvitt dem.”

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise