De lille barn i Betlehem

Det er ikke noe søtt paradis Fatah åpner dørene til for de små i Betlehem.

Fra Fatahs 51-årsmarkering av etableringen i Betlehem. (Foto: Ma'an, via PMW)
Fra Fatahs 51-årsmarkering av etableringen i Betlehem. (Foto: Ma'an, via PMW)

8. januar 2016 januar rapporterte den offisielle avisen til palestinske selvstyremyndigheter om et arrangement organisert av Fatah i Betlehem.

– Man kunne se barn som bar panservernraketter og bombebelter. Da de gikk gjennom smugene i flyktningleiren i prosesjon, kunne man høre lyden av sangene til den nasjonale revolusjonen, skrev Al-Hayat Al-Jadida. Til stede på arrangementet var flere fremstående representanter for Fatah og de palestinske selvstyremyndighetene, blant dem Mahmoud Al-Aloul fra Fatahs sentralkomité, sjef for palestinernes etterretningstjeneste Majed Faraj og turistminister Rula Ma’ay’a. Bildene fra arrangementet er publisert av det palestinske nyhetsbyrået Ma’an og gjengitt av Palestinian Media Watch.

De palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden er kontrollert av Fatah. Myndighetene mottar hvert år noen hundre millioner kroner i norsk bistand. Vil det komme en dag da norske myndigheter vil bli stilt ansvarlig for finansiering av opplæring og inspirasjon av unge jihadister med selvmordsbelter?

Forrige artikkelNRK1 (TV) sender program fra Israel onsdag 20. januar
Neste artikkel“Nesten alle arabiske land” har forbindelser med Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.