De lille barn i Betlehem

Det er ikke noe søtt paradis Fatah åpner dørene til for de små i Betlehem.
Fra Fatahs 51-årsmarkering av etableringen i Betlehem. (Foto: Ma'an, via PMW)
Fra Fatahs 51-årsmarkering av etableringen i Betlehem. (Foto: Ma'an, via PMW)

8. januar 2016 januar rapporterte den offisielle avisen til palestinske selvstyremyndigheter om et arrangement organisert av Fatah i Betlehem.

– Man kunne se barn som bar panservernraketter og bombebelter. Da de gikk gjennom smugene i flyktningleiren i prosesjon, kunne man høre lyden av sangene til den nasjonale revolusjonen, skrev Al-Hayat Al-Jadida. Til stede på arrangementet var flere fremstående representanter for Fatah og de palestinske selvstyremyndighetene, blant dem Mahmoud Al-Aloul fra Fatahs sentralkomité, sjef for palestinernes etterretningstjeneste Majed Faraj og turistminister Rula Ma’ay’a. Bildene fra arrangementet er publisert av det palestinske nyhetsbyrået Ma’an og gjengitt av Palestinian Media Watch.

De palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden er kontrollert av Fatah. Myndighetene mottar hvert år noen hundre millioner kroner i norsk bistand. Vil det komme en dag da norske myndigheter vil bli stilt ansvarlig for finansiering av opplæring og inspirasjon av unge jihadister med selvmordsbelter?

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise