De lille barn i Betlehem

Det er ikke noe søtt paradis Fatah åpner dørene til for de små i Betlehem.

Fra Fatahs 51-årsmarkering av etableringen i Betlehem. (Foto: Ma'an, via PMW)
Fra Fatahs 51-årsmarkering av etableringen i Betlehem. (Foto: Ma'an, via PMW)

8. januar 2016 januar rapporterte den offisielle avisen til palestinske selvstyremyndigheter om et arrangement organisert av Fatah i Betlehem.

– Man kunne se barn som bar panservernraketter og bombebelter. Da de gikk gjennom smugene i flyktningleiren i prosesjon, kunne man høre lyden av sangene til den nasjonale revolusjonen, skrev Al-Hayat Al-Jadida. Til stede på arrangementet var flere fremstående representanter for Fatah og de palestinske selvstyremyndighetene, blant dem Mahmoud Al-Aloul fra Fatahs sentralkomité, sjef for palestinernes etterretningstjeneste Majed Faraj og turistminister Rula Ma’ay’a. Bildene fra arrangementet er publisert av det palestinske nyhetsbyrået Ma’an og gjengitt av Palestinian Media Watch.

De palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden er kontrollert av Fatah. Myndighetene mottar hvert år noen hundre millioner kroner i norsk bistand. Vil det komme en dag da norske myndigheter vil bli stilt ansvarlig for finansiering av opplæring og inspirasjon av unge jihadister med selvmordsbelter?Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise