Ramallah: Byen hvor du får krigshissing på barnetv

Programlederen på den offisielle palestinske tv-kanalen roser denne krigshissende jenta opp i skyene. Og hvem betaler regningen? Du!

Skjermdump fra PA TV 19. februar 2016 (via Palestinian Media Watch).
Skjermdump fra PA TV 19. februar 2016 (via Palestinian Media Watch).

Fredag 19. februar sendte PA TV, palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-kanal, programmet Barn snakker. En jente med navn Minas deklamerte et dikt som heter “Jeg er en palestiner.”

“All min arabiskhet kaller meg til hevn og frigjøring…

Tusenvis av fanger sier: Til Jerusalem, den [første] retningen man ba i i troen [islam]

Til krig som vil knuse undertrykkeren og ødelegge zionistenes sjel og løfte det palestinske banner på verdens himmel og styrk mine ord som fortsetter: Palestiner, palestiner, palestiner.”

– Flott, flott. Bravo, bravo, bravo. Du er veldig talentfull, kommenterte programlederen. Oversettelsen fra arabisk til engelsk er gjort av Palestinian Media Watch.

Gjennom budsjettbistand til palestinske selvstyremyndigheter er Norge med på å finansiere denne krigshissingen mot verdens eneste jødiske stat. Dersom du vil støtte MIFFs protest mot dette, bli medlem av MIFF nå og/ eller gi en gave til vårt informasjonsarbeid.

I løpet av de to første ukene av mars 2016 passerer Med Israel for fred 10.000 medlemmer. Blant alle som melder seg inn i perioden 1. mars til 15. mars 2016 trekker vi ut et medlem som blir feiret som medlem nummer 10.000. Premie: Reisegavekort på 10.000 kroner fra Israel-spesialisten Sabra Fokus Reiser og tilbud om gratis deltakelse for to på MIFFs europeiske Israel-konferanse 15.-17. april.

Forrige artikkelFarlige fantasier spres til Fagforbundets medlemmer
Neste artikkelCarl I. Hagen i MIFF Asker: Hvorfor vi må støtte Israel – det eneste demokratiet i Midtøsten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.