– Terrorsupporteren Jibril Rajoub må nektes rolle i olympiske leker

Jibril Rajoub er leder for palestinernes olympiske komité. Samtidig hyller han terror og nekter palestinere å delta på fredsskapende sportsarrangementer.

PA-topp Jibril Rajoub sier på TV at han er stolt av terroristene som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere i høst. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
PA-topp Jibril Rajoub sier til palestinsk tv at han er stolt av palestinske terrorister som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere. (Skjermdump fra PMW/YouTube)
Palestinian Media Watch publiserte onsdag 27. juli en rapport om Jibril Rajoub, lederen for palestinernes olympiske komité. PMW-direktør Itamar Marcus oppfordrer Den internasjonale olympiske komite til å kreve Rajoubs avgang og utestenge ham fra alle olympiske arrangementer.
– Dere må kreve en palestinsk olympisk leder som avviser terror, opprettholder olympiske verdier og legger til rette for fredsskapende arbeid gjennom sport, sier Marcus. Sommerlekene begynner i Rio om ni dager.
PMWs rapport dokumenterer hvordan Rajoub i en årrekke har hyllet terror, også i den siste terrorbølgen fra høsten 2015. Gjentatte ganger har Rajoub og palestinernes olympiske komité nektet å bruke sportsarrangementer til brobygging mellom palestinere og israelere.
Forrige artikkelHamas-terrorist drept i skuddveksling med IDF
Neste artikkelHvilket land blir det neste? Tsjad, Somalia eller kanskje Saudi-Arabia?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.