Mahmoud Abbas hyller jordansk terrorist

Mahmoud Abbas blir beskyldt for å oppildne til terror. (Foto: Flickr.com / CC)
Mahmoud Abbas slår hardere ned på kritiske røster. (Foto: Flickr.com / CC)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

De palestinske selvstyremyndighetene har sendt sine kondolanser til familien til Sayid Amro, den jordanske mannen som prøvde å knivstikke israelske politivakter og sivile forbipasserende ved Damaskus-porten i Jerusalem fredag 16. september. Det israelske politiet skjøt og drepte ham i selvforsvar mens han utførte angrepet.

Familien til Amro, som bor i Karak i Jordan, har mottatt et offisielt brev fra Abbas, forteller Yedioth Aharonoth. Brevet beskriver Amro som en “martyr”.

Det jordanske utenriksdepartementet fordømmer Israel for Amros død og har uttalt at drapet var en “barbarisk handling”.

Israel har sendt videoopptak til jordanske myndigheter som bevis på at Amro hadde to kniver og truet sivile som passerte forbi Damaskus-porten i Gamlebyen i Jerusalem.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag