Mahmoud Abbas hyller jordansk terrorist

PA har sendt kondolansebrev til terroristens familie.
Mahmoud Abbas blir beskyldt for å oppildne til terror. (Foto: Flickr.com / CC)
Mahmoud Abbas slår hardere ned på kritiske røster. (Foto: Flickr.com / CC)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

De palestinske selvstyremyndighetene har sendt sine kondolanser til familien til Sayid Amro, den jordanske mannen som prøvde å knivstikke israelske politivakter og sivile forbipasserende ved Damaskus-porten i Jerusalem fredag 16. september. Det israelske politiet skjøt og drepte ham i selvforsvar mens han utførte angrepet.

Familien til Amro, som bor i Karak i Jordan, har mottatt et offisielt brev fra Abbas, forteller Yedioth Aharonoth. Brevet beskriver Amro som en “martyr”.

Det jordanske utenriksdepartementet fordømmer Israel for Amros død og har uttalt at drapet var en “barbarisk handling”.

Israel har sendt videoopptak til jordanske myndigheter som bevis på at Amro hadde to kniver og truet sivile som passerte forbi Damaskus-porten i Gamlebyen i Jerusalem.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise