Mahmoud Abbas hyller jordansk terrorist

PA har sendt kondolansebrev til terroristens familie.

Mahmoud Abbas blir beskyldt for å oppildne til terror. (Foto: Flickr.com / CC)
Mahmoud Abbas slår hardere ned på kritiske røster. (Foto: Flickr.com / CC)

De palestinske selvstyremyndighetene har sendt sine kondolanser til familien til Sayid Amro, den jordanske mannen som prøvde å knivstikke israelske politivakter og sivile forbipasserende ved Damaskus-porten i Jerusalem fredag 16. september. Det israelske politiet skjøt og drepte ham i selvforsvar mens han utførte angrepet.

Familien til Amro, som bor i Karak i Jordan, har mottatt et offisielt brev fra Abbas, forteller Yedioth Aharonoth. Brevet beskriver Amro som en “martyr”.

Det jordanske utenriksdepartementet fordømmer Israel for Amros død og har uttalt at drapet var en “barbarisk handling”.

Israel har sendt videoopptak til jordanske myndigheter som bevis på at Amro hadde to kniver og truet sivile som passerte forbi Damaskus-porten i Gamlebyen i Jerusalem.

Forrige artikkelIran truer Israel etter den nye avtalen om militærbistand med USA
Neste artikkelSlutten på et anspent forhold
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.